- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
*Tata* #22629 üzenetére
Szerencsére egyébként még rome 2 alatt sem megy 65 fölé, nálam azért nem igen kap olyan terhelést hétköznapokban mint linx alatt.
Kíváncsi lettem volna mit bír, 5Ghz 1.3V körül ment, de nagyon gyorsan 90 fölé szaladt a hőmérséklet így azt nem próbáltam.Kupaktalínatni talán majd egyszer, amikor már nem sajnálom annyira mint most.
adatfalo: Noctua D14 -nél sokkal jobban nem fog teljesíteni a víz sem, főleg ha jól szellőző házad van. szerintem max 10-15 fokot számolj, de az is csak kupaktalanítás után. Persze attól is függ milyen a vízhűtő rendszered, de szerintem bizonyos fesz után olyan gyors hőelvezetés kellene hogy nem a hőleadó felület lesz a szűk keresztmetszet, ami elvileg a víznél a lényeg.
-
bombibmw
veterán
válasz
*Tata* #21262 üzenetére
OK,legyen.
Én most gyári hűtővel vagyok és Linx alatt 7x fok volt a proci alapon,az említett játékokkal meg elérem a 70-et.
Ez lehet a gyári hűtő miatt is,de nemsokára érkezik a Phanteks a procira és majd megnézem úgy is.
Abban azért megegyezhetünk gondolom,hogy brutál módon kihasználják a CPU-t. -
Elixión
tag
válasz
*Tata* #20782 üzenetére
De bővel élég nekem a 4.5 Ghz. de majd jövöre szeretnék valami erősebbet mint a 7870. vagy esetleg egy CF!. és ahoz sztem olyan 4.8Ghz kéne vagy több
amm meg világrekordot akarok dönteni
1 maggal 8,2Ghz
és mind ezt 1 léghűtéssel
de lehet behozom a locsolót is
XD meg a poroltót
-
Mi5i
aktív tag
válasz
*Tata* #20250 üzenetére
Mindenhonnan próbáltam olyat, elvileg az, de gyakorlatilag a fejlécben nincs AVX felirat, akárhonnan szedtem, nem volt olyan. Pedig láttam olyan képet, ami kiírta azt is a neve után.
Memóriát 10240-re tettem (van erre ajánlott beállítás?), nagyon nagy teszt nem volt még, pár percet futtattam hőfokok miatt, míg felmentek.
Kihasználni feljebb nem hiszem, hogy tudnám, tényleg csak kíváncsiság. 6950 2GB van mellette, meg van BF3 és egyéb is azért használatban, elvétve videó kódolás, de főképp szokásos képmanipulálók. Ilyen szempontból igen, de hogy 4300 vagy 4600 lenne a vége nekem léggel, nem annyira szempont. Csak most néztem meg mióta konfig megvan, és meglepődtem mikor olvastam, hogy mások 1.2-1.3 körüli feszértékekkel sem értek el ilyen "kisebb" sikert sem.
-
haly
őstag
válasz
*Tata* #20057 üzenetére
Vagy csak szimplán nem AVX-es LinX volt. Illetve most is írta, hogy felugrott 80 fok-ra. Hát ja, egy képet azért megnéznénk róla. Amúgy a végig 99%-ot meg nem hiszem el ne haragudj akárki akármit mond. Halál ugyan az a gépünk, nem lehet, hogy te 99%-ot kapsz végig. Nézzed csak meg többi helyen. Egy Bandar Desertet lessél meg vele. Ott a városi részen végig 80-85%-od lesz, ami édes kevés. Viszont megvan ott az átlag 70-80 fps, szóval nem kell aggódni. De olyant ne állíts, ami biztos, hogy nem igaz. Márpedig ez tuti kamu.
-
cyberkind
félisten
válasz
*Tata* #19283 üzenetére
Bahh a tied tiszta jég !
Na lőttem egy képet 7 kör után 4.3-al !A 4.4-el Auto fesültséggel már bajok voltak még régebben, most hogy új Bios van nem tudom, de ez a mostani 4.3-as beállítás stabilnak tűnik !
(#19285) haly
Igen ez már talán jónak mondható, és ez már az új LinX-el készült(amit linkeltél) vagy minek hívjam ! -
cyberkind
félisten
válasz
*Tata* #19281 üzenetére
Visszaraktam 4.3-ra Auto feszre majd rakok fel képet, viszont egy dolgoz nem értek, mint írtam auto feszen van a core temp pedig azt írja fogyasztásnak hogy 84W, ez mi, tisztán emlékszem hogy bőven 1.25V feletti feszültséggel ment ennyire nem auton, ami 1.17 körül mozog !
Vagy ez a fajta LinX így hajtja ?
Mert ha igen akkor értem miért mondta haly hogy még 100 is lehetne ! -
-
haly
őstag
válasz
*Tata* #19249 üzenetére
Hát, ha kiesik a satuból, akkor nem. Nekem van képem róla, hogy hogyan csináltam. Hálóval nem tudod elkapni, ha kiesne a satuból és lefelé esne. Azért feszítettem ki én oda egy törölközőt. Elé meg egy lavor kibélelve. Nem volt egyikre sem szükség, jó volt a reflex és elkaptam, mikor leesett, viszont ott még a kupak nem jött le róla. Később meg már fogta nekem valaki és nem röpködött.
-
válasz
*Tata* #18974 üzenetére
Igen,ezt én is így tudtam! 85 fok Linx alatt még jó!
Csak azt nem értem,hogy ami eddig jó volt neki órajel és fesz. heteken át,az most miért nem jó?
4,6ghz-hez eddig 1,235v volt a jó. Most próbáltam 0,05v-ként 1,22v és 1,245v között,mindig valami miatt kékhalálozott. Megint kaptam system service exeption feliratot,és kaptam machine check exeptiont is.
Volt hogy rögtön kékhalál volt,volt hogy 4-5perc Linx után. Egyedül 1,235v-nál 11perc után kaptam kékhalált. -
LeslieG Jr.
őstag
válasz
*Tata* #17426 üzenetére
Level 1-re nem ajánlott rakni mert a feszültség tüskék miatt túlságosan is magasabb feszültséget fog adni a procinak a kelleténél és sokkal magasabb hőfokokat fog produkálni. A level 1-es szint akkor jó ha extreme tuningot szeretnél és már minden ezered Volt számít. Addig fölösleges Level 1-es szinten járatni.
4.4Ghz az még nem az extreme tuning kategória.
Jó az ahogy van.
-
-
ZetorGumi
addikt
válasz
*Tata* #16709 üzenetére
Ezt a feszt kapta meg 100%-os terhelés alatt is.
Teljesen alapon (mikor megvettem a procit) a VID 1V alatt volt.SzlobiG: Gyanús, hogy azért ennyi az annyi, mert a hűtőteljesítményem kb egy H100-zal ér fel (csak egy dupla 45-ös radim van.)
Esélyesnek tűnik számomra az, hogy mivel relatíve kevés fesz kell neki, ezért melegszik. Mert nagy általánosságban igaz az, hogy az a proci, aminek kevés fesz kell, melegebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest