Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
válasz viktor82 #1392 üzenetére
Ha játék a főszempont akkor 1333 vs 2133 memória sebesség között 1FPS különbség sincsen! Max ha bench rekordokat akarsz döntögetni akkor érdemes
fatalerror: azt támogatja alapból, de tuninggal a 2400 felettieket is
szerk.: itt látszik a BIOS képen milyen memsebességet lehet kiválasztani (maximum 2800MHz)
(#1396) fatallerror
attól függ mennyiért veszed, nekem pl volt olyan ADATA 1600-os ramom ami alapfesz alatt ment 2133-at a mostani CL6 1600-os G.Skillem is CL7-be megy 2133-at[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
LackoMester
addikt
-
Zoty@80
tag
-
Zoty@80
tag
válasz viktor82 #1427 üzenetére
fcuk Akkor milyen Ivy-t érdemes venni?!
ami nem olvad bele a lapba, de mégis lehet tunningolni?[ Szerkesztve ]
Thermaltake Armor LQCS, Gigabyte H55M-USB3, Intel I7-880, 8GB DDR3 Kingston 1333Mhz, Gigabyte GTX580, Thermaltake bigwater 780 vízhűtés, Benq XL2410T 24" LED, Logitech G19, Roccat Kone, Roccat Taito pad, Roccat Kave 5.1
-
BullZeye
veterán
válasz viktor82 #2079 üzenetére
Ilyenkor csapjátok már a HSZhez, hogy milyen alaplap, és milyen procihűtővel. Nem tart tovább pár másodpercnél, mégis több infót hordoz magában, mintha csak egy órajelet és feszültséget látunk, valamint hőmérsékletet, ami lehet Intel Stock vagy komoly vízhűtés.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz viktor82 #12945 üzenetére
Ez teljesen reális és normális dolog, hogy terhelve esik a feszültség. Pont erről beszéltünk a vdroop, LLC, terhelés és társairól.
Ha stabil nem kell szöszölnöd az LLC állítgatásával. Amenyiben nem stabil ezen a feszültségen és már határán vagy hogy majdnem stabil akkor érdemes feljebb állítani mert lehet hogy mikor terheli akkor nem elég neki a cpu-z progiban megmutatkozó feszültség.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
biacsia
tag
válasz viktor82 #12957 üzenetére
Jó olvasgatást!
"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
biacsia
tag
válasz viktor82 #12957 üzenetére
Húú beleolvastam és én sem biztos , hogy megérteném.
Röviden :
PLL -ben található egy feszültségvezérelt oszcillátor(VCO), melynek feladata jelen helyzetben ,hogy az az emelt órajelet fázisban tartsa az eredeti (gyári) órajellel. Ha engeded, hogy módosítsa a feszültséget, akkor egy kis tartományban el tudja tolni a kimenő jel fázisát, a szinkronitás megőrzése véget. Ám ennek igazából csak nagyobb órajelek esetében van haszna (értsd 4.8+ ). Külföldi fórumon viszont olvastam, hogy sleepmod instabilitást okozhat...
Ha valamit elírtam, akkor bocs,majd javítanak de kb ez a lényege.[ Szerkesztve ]
"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
Bacusuz
addikt
válasz viktor82 #15851 üzenetére
Köszi a választ.
-CPU voltage auto,Offset,vagy fixed?
-VTT voltage mennyi legyen ?már feltettem a vtt 1,141 re ,és a szorzót 46 ra,a feszt fixedre tettem 1,3-on.
viszont linx nél rögtön 100 fölé urott a hőfok ,így le is vettem.
Ötlet?
Ja hűtőm magas fprdulaton Noctua NH-D14[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz viktor82 #15858 üzenetére
Nekem 45 ös szorzón megy most 1.22v al,alatta nem volt biztos.
Bár ígyis linx avx en 20 percig sütöttem a magokat 80-90 c-n.tj max 105 c volt.
De normál használat mellett 28-45 c között megy.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz viktor82 #16567 üzenetére
Régi játékoknál (szar motorral: pl Gamebryo Engine-es: Oblivion, Skyrim, Fallout) szenvedés az AMD. Közel fele olyan gyors, mint egy Core i5. Itt látszik, hogy a single-thread programoknál az AMD harmatgyenge, pedig 4Ghz-n fut az FX-em.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája