Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
don dante
aktív tag
válasz Hoorus #10907 üzenetére
Dobj bele egy olcsóbb vizes blokkot... (Az Antec csak egy példa) Azzal el fogsz férni a házikódban...
[ Szerkesztve ]
TELEFONON GYORSABB!!! Samsung Galaxy s6 edge...:)
-
szeva000
addikt
válasz Hoorus #12896 üzenetére
szted engem érdekel a garancia ....kb a termékek 10%-át veszem meg garral....inkább adok érte kevesebbet,mint a gariért fizessek....Nem besuélve,hogy megy ez 4700-on is csak nem akarom a végleteken hajtani...nomeg nem 100fokon megy,mint eddig....
Az,hogy neked megéri,én lesz*rom[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz Hoorus #12993 üzenetére
ha ez neked jobban tetszik mint a schythe- ok kisebb is , árba is ott vagy,
bár nem rossz ne mazt mondom, ez ilyen felcsavarozós, ahogy láttam nem könnyü feltenni, de ha egyszer fenn van,,,,
vannak szép schyte.ok is szerintem a japánoktol amugy , de nem mondtad h szép legyen
akkor végy dark quiet-et 20 ért a németektöl ami lehet h gyengébb lenne egy schythe-tol[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz Hoorus #13169 üzenetére
Húha milyen alatlap az, hogy ekkorát droppol? Azért az elég jó nagy 1.2 ről
1.76V1.176V#13171 =HG= jól van köss ám bele
Hoorus: az a baj vele, hogy nekem elég nagy drop, nem ehhez vagyok szokva. Így tulajdonképpen jóval 1.2V alatt vagy, nagyon jó kis proci szerintem Egyébként én fixen szeretem azon is hagynám.
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz Hoorus #13255 üzenetére
Nem kellett volna.
Szerintem az történt, hogy a 4 mag után a win az i7-nek csak az első 4 szálát használta ami ugye a HT miatt 2 mag, ezért lett a fele eredményeken.
Szerintem be lehetett volna állítani.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Cole86
senior tag
válasz Hoorus #13332 üzenetére
Játékra erősebb egy 3570k.. HT csak hátráltat 99%ban.. ergo tuti megfőgne a proci már 4400körül, 1,23-1,25v feszt simán bekérnek a nagy számok törvénye szerint.. ott már nincs olyan nagy szórás és még brutálisabb a különbség a kupak és a magok között.. (akár 40fok diff!!!!)
szerK: érdekesen hangzik.. az már eléggé meleg, mondjuk nincs egy túl drága hűtőd, az is igaz.. (ahhoz képest nem is rossz )
A többség szerint a legtöbb játék nem tudja kihasználni a HT-t (persze vannak kivétel pl BF3 vagy talán a far cry3 is)
Amúgy azt a gammát még nem is próbáltam.. majd meglesem, de túl sok volt vele a gond eddig..
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
bandika0626
senior tag
válasz Hoorus #13350 üzenetére
Még 4.5-nél a 75-80 fok elment volna videókonvertálás alatt mert úgysem ültem volna itt mellette, hogy hallgassam a venti zúgását, de ne is a venti a hangos hanem inkább szélzaj van. Így 4.2 meg elvan 1.17V-tal meg max 60-65 fok körül és csókolom. 4.5-nél már 165-170W mutat a fogyasztásmérő a gépről. 4.2-nél meg 140W viszont 4.5-nél már nem volt akkor teljesítménybeli ugrás.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
GezaR
tag
válasz Hoorus #13711 üzenetére
Sokat gondolkodtam rajta az elmúlt jó pár napban, egyszer ide, egyszer oda billen a "mérleg", talán most a k-t venném meg. Azért talán, mert még gyűjtögetek kicsit. Valószínűleg egy Radeon 7870 lesz mellé, aztán mivel nem 1-2 évente cserélek komplett konfigot, majd valószínűleg a későbbiekben lesz nagyobb kártya benne. (A mostaniban is volt nagyobb az 1650 XT-nél csak 3 hónapja megadta magát... )
Ami az alaplapot illeti, személy szerint az Asus-t és az MSI-t pártolom, de jó pár lapot végignézek még.
Ja és majd elfelejtettem... Gyári hűtés mennyire halk? Mert itthon van egy CM Hyper TX3, de annak már nagyon kerreg a ventilátora - azt semmiképp sem akarom használni -, vagy keressek egy normális hűtőt hozzá? És ha az utóbbi eset áll fent milyet érdemes?
Bocsi a sok kérdésért, csak az utóbbi 1,5 évben csak nagyvonalakban követtem az informatikát és most az elmúlt hetekben kezdtem utánajárni részletesen a dolgoknak... -
-
bandika0626
senior tag
válasz Hoorus #13722 üzenetére
Nincs nekem semmi bajom ezzel a vga-val. Eddig cuda-val csináltam a videókonvertálós gyorsítást de valóban annyira erős a proci, hogy ha a vga-t is bekapcsolom akkor lassabban csinálja a dolgát. Volt gtx 560Ti is de nem voltam elragadtatva tőle.
Mivel játszani nem igazán szoktam ezért a vga egyelőre marad. Ezt a plugint szoktam használni a vitualdubhoz de sajnos még AMD-s kártyákhoz nem jött ki. Van még jó pár progihoz ez a plugin de saját tesztekből a virtualdub a leggyorsabb. Azért is akarok majd 3770K-ra váltani mert ha azt a 15-20% közötti plusz gyorsulást ki tudom hozni akkor már jó lesz. VGA meg majd az év vége fele lesz cserélve.AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
bandika0626
senior tag
válasz Hoorus #13726 üzenetére
Hát igen. Nem lehet mindent egyszerre kicserélni. Jó alapok kellenek aztán a többit meg majd ahogy futja. Azért is irtam a kollégának, hogy ne sajnálja a pénzt a procira meg a lapra. Ez az alapja az egésznek mert azért valljuk be nem minden nap cserél procit meg lapot az ember. Ha rosszul választ memóriát azt még könnyebben lehet orvosolni és kisebb is lesz esetleg az anyagi veszteség. Egyébként egy HD7950-be gondolkodok.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest