Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Cole86
üzenetére
Nem az a lényeg, mit/hogy tud egy 3770K, hanem, hogy közel abban az árban szeretnéd eladni a használt motyódat..max. 55k a bolti árak figyelembe vételével és már akkor is ráfizetett 10%ot az illető a hardverapros átlagárhoz képest..
Van beárazós topik, ott nyugodtan tedd fel a kérdésed, jobb helyen lesz.
Abban egyébként igazad van, mindent el lehet adni..amennyiért +veszik.zack
Ejnye, hát minek neked az a melegedős 3770K..nem is gémer proci![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kíváncsi leszek, hol áll meg <90°Con LinX alatt. Egész jónak tűnik
Mondjuk az agyonventizett K2vel vicc is lenne, ha nem tudnád hűteni..
De első ránézésre úgy látszik, tűrhető pasztázást kapott a példányod. -
Flashget
félisten
válasz
Cole86
üzenetére
52K-ért volt zsír új BOX 3 év garival 3570K, de elfogyott.
A tiéd használt és senkit nem érdekel mit tud, mert írni bármit lehet. Csak az számít valamiről zsír új vagy használt esetleg 1-2 hónapos. Én leírtam mennyiért van jelen pillanatban új compkernél és ehhez képest egy használt mennyiért mehet el ami max 3-4 hónapja használnak. -
JanR
addikt
válasz
Cole86
üzenetére
Most néztem, hogy válaszoltál. Abba a táborba? Szerintem igen csak túlárazva gondolod eladni a dolgaidat. Igen is számít a tuning, csak múltkor a vga-s dolog is érdekes volt.. +5K-ért vettem 7970 Matrixot garival
Ami megint csak igen tuningos egy darab, de érdekes az eladó nem szállt el az árakkal kapcsolatban. De részemről itt tényleg off. -
Speed®
titán
válasz
Cole86
üzenetére
Attól függetlenül, hogy valóban szépen megy, azért kíváncsi lennék, ki az a ****, aki közel 3770K áron megvenné..? 50 körül mennek itt aprón, 55 körül boltban..ha utóbbit megkapod érte, már korrekt áron adtad el..egyébként nem is igazán értem, mit keres itt a téma..ha el akarod adni, az aprókban a helye, nem itt. Szvsz..
-
kovsol
titán
válasz
Cole86
üzenetére
Én 45k ért vettem nyáron az enyémet dobozos, 3év papíros garanciával és ez is viszi a 4800 -t 24/7 -re is ha kell kupak módosítás nélkül. 4500 -ra van belőve nekem most, az egy magot használó játékok miatt. pl starcraft2. Nem használtan, én bontottam ki a dobozt.
(#14786) Cole86 azért az bírom, hogy PH legjobb procija címre indulsz, de senkiéről nem tudod hogyan is megy xD részletes kereső használatát gyakorold.
-
Gtaati
őstag
válasz
Cole86
üzenetére
Nekem is ilyen hűtöm van, igaz h minőségi darab, halk mocsok jól néz ki stb, de igazából a hűtési teljesítményét még nem tudom igazán kipróbálni, de az biztos h ha átadódik rá a hő akkor teszi a dolgát(nálam probléma az h nem igazán) de a héten megjön liquid pro és az mx-4 és ezekkel összerakom és kiderül mit tud, pro a kupak alá fölé meg az mx-4 ennél többet nem hiszem h tudnék tenni a jobb átadás érdekében, de egyébként több órás terhelés(játék) alltt azért a borda átmelegszik és akkor azért adja a hőt lefelé!
-
kovsol
titán
válasz
Cole86
üzenetére
Egy 4800Mhz -re járatott 3570k kell kb, hogy starcraft2 ben maradéktalanul kihajtson 4vs4 ben full hd extreme beállításon egy hd7850 1200/1450 kártyát a csodás egy magra való "optimalizálás" miatt, ez saját tapasztalat.
Nálam pl nem egy játék volt ahol 4Ghz en még maradt erő egy tuningolt 7870 kártyában. -
ST05
őstag
válasz
Cole86
üzenetére
nekem nincs ilyen tapasztalatom, egyetértek teljes mértékben veled

nem balfékeztem , dehogyis, sőt tetszik a téma, de mondhatom úgy is : nem szeretném, vagy nem kellene hogy mindenki megcsinálja, vagy 1átalán bizonyitgassuk kicsit is,
aki érti a tuningot moddingot belelát annyira eldöntse kell e neki vagy sem..
és tudja hogy álljon neki, nem akarok példálozni , felbosszant ha olyat olvastam: szikével körbevágom jó lesz / és a kupakot mivel kell visszaragasztani ilyen is volt.nincs szükség bizonygatni hogy jobb ugy persze hogy jobb,
de ha már tesszük ,tegyük rendesen, ne 2 percel, és nem egy számmal ( ez nekem nem több mintha azt mondanám kinyotom az ablakot és mondok egy számot x fokot nyertem? )
( érdembelibb teszt jó lett volna, legközelebb valaki csinál szoljon elötte tesztelnie kell
nekem nics rá szükségem, de nem is biztos h merném)
talán csak bánt hogy nem tesztelik ki tudod előtte, mindig csak egy idebaxott számot kapunk
-
ffodi
veterán
válasz
Cole86
üzenetére
A RAM gyártók előszeretettel ajánlanak IB proci mellé 1,65 V-os memóriákat. Intel bácsi semmi hivatalosat nem mond erről.
A VTT és DRAM közötti max 0,5 V-os differencia a S1366-os korszakból ered. Itt sem volt hivatalos állásfoglalás erről, de a tapasztalat azt mutatta, hogy ha az említett különbség nagyobb, mint 0,5 V, akkor nagyon terheli az Uncore-t, és ez instabilitáshoz, esetleges meghibásodáshoz vezet. Más kérdés, hogy az S1366-os procik tuningolásánál a legtöbbször amúgy is kellett emelni a VTT-n, mert ott bclk emeléses játék volt a tuning lelke.
Én azt mondom, nem feltétlen muszáj betartani (jelen esetben tesztre pedig simán mehet). Viszont, ha betartod rosszat nem csinálsz vele. 1,65 V-os RAM feszültség mellé amúgy is elég 1,15 V VTT, ami az intel doksi szerint is belefér. Ha ezt nem mered kockáztatni, akkor maradj az ajánlott 1,575 V mellett.

csucsbicep:
Mehet neki több is, tesztre ettől nem kell félni.
A PCH, az a déli híd lényegében, ahogy írod, ilyesformán ha azt emeled, a VTT akkor is marad alapon.
-
krx21
nagyúr
válasz
Cole86
üzenetére
Harmadszorra se! A folyamat alatt rendesen bezsírozza az ember a kezével az érintkező lábak helyeit...
Izzadtam rendesen míg be nem csippant! Gondolatban átrendeztem a következő fél év költségvetéseit, hogy veszek új cpu-t! A tisztítás után rögtön ment! És rá 1-2 másodpercre már levegőt is kaptam...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Cole86
üzenetére
Nekem tesztek alatt +0.11el megy 4500ön. Ez 1.25 körüli. Manuálon többet kér.
A 24/7esem meg -0.01 4200őn. 1.13körül. Ezzel hónapok óta nincs gond. -0.02vel már kékhalálozott.
(#13422) Rabbitf_24_ 1 volt alatt ad neki alapból. A +0.1el lesz neki 1.08. És ez igggen marha jó

Terhelés alatt core temp és társai 1,25V-nál többet nem írtak ki nekem, szóval akkor mehet az 1,334 -0,1 offset?
Ez az amit így nem tudsz, mert nem látod mihez képest megy a - offset. Előszür el kell indítanod offsetben, hogy lásd mi is az adott érték. Vagy alapból minuszolsz és kiszámolod mennyit adott volna. -
kovsol
titán
válasz
Cole86
üzenetére
Pedig a kispénzű tuningolni vágyók egy részét lehet elcsábítanák AMD oldalról ezzel, főleg ha olyanra használják a gépüket ahova elég 2 erős mag. Igazából ez csak azért van szerintem, hogy nyomást gyakoroljanak az emberekre, hogy inkább i5 -t vegyenek, de ez csak találgatás. Szerintem még az intelnél se tudja mindenki miért nincs i3 K.
-
ST05
őstag
válasz
Cole86
üzenetére
én csak azt látom, hogy 3570-et 100% -ra rántja csupán egy 6850HD,

akkor el tudom képzleni, hogy jól jön , ha addig a win a HT-n eltud számolgatni magának ,
ezzel több craftot és/vagymagot hagyva a játéknak meg a kártyának
nincs i7-em hanem akik itt irják i7 esek mondják ,, hát nem tudom
KOvsol : jaja. illetve igp-t még lejjebb 1280p alatt kezd cssak levegöt kapni

-
kovsol
titán
válasz
Cole86
üzenetére
HD4000 ben már vannak hardveres videó gyorsítók, meg nem olyan buta az. Egy mobiltelefon lejátszik már 1080p filmeket könnyedén manapság.
Starcraft2 1920x1080 medium elmegy rajta, Diablo3 is, Source motoros játékok különösen jól fekszenek neki. Szóval aki ilyesmivel játszik csak néha annak elég lehet, főleg ha beéri mondjuk 1680 -as felbontással. -
-
kovsol
titán
válasz
Cole86
üzenetére
Azok a játékok amik 1 magot használnak ki, ilyen pl a Starcraft2, Diablo3, Shogun2 tényleg gyorsulnak még 4,5Ghz felett is. Az új Hitman játék ami nálam 4400vs4800 még gyorsult mérhetően, főleg minimum fps ben. Mondjuk SC2 4vs4 ben jól jön úgy 4400Mhz kb, itt már egy 7870 -t kihajt kb 80-90% ban a cpu

-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
Cole86
üzenetére
Majd megnézem feljebb is de még örülök mint majom a farkának, hogy 4.4GHz-en legalább így megy.
Majd megnézem lépésenként hogy feljebb mit kér vcore szinten.(#13319) kovsol: Hát azt gondoltam.
De természtesen mindennapi használat során ez soha nem fogja elérni a 90C fokot mint ami a képen is látszik. Jó ha 60C-65C körül alakul majd szerintem de majd tesztelgetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Assassin's Creed: Valhalla
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-9700 CPU LGA 1151 + GIGABYTE Z390 UD
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- i5-10600 KF 4.1 GHz, 12 MB Cache LGA 1200
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Placebo hatás.
Ki kell tesztelni a tied miat bír. 2000Mhz és valami jobb időzítés és fesz is bőségesen elég a proci mellé, mert úgyis csak pontvadászatnál előny. Játék majd 0,001fps el lesz gyorsabb tőle
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ami megint csak igen tuningos egy darab, de érdekes az eladó nem szállt el az árakkal kapcsolatban. De részemről itt tényleg off.

Grat.

nekem nics rá szükségem, de nem is biztos h merném)

De természtesen mindennapi használat során ez soha nem fogja elérni a 90C fokot mint ami a képen is látszik. Jó ha 60C-65C körül alakul majd szerintem de majd tesztelgetem.