Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutus880
tag
Sziasztok!
Érdeklődnénk hogy egy i7 3770K-nál milyen hűtőt javasoltok hogy olyan stabilan 4,6-4,7 Ghz elvigyen simán?
Eddig a thermaltake frio OCK és a Frio Extremet nézegettem hozzá.
Válaszokat előre is köszi!
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
Brutus880
tag
válasz 7600 GS #7986 üzenetére
Szétkenni nem ajánlatos mert buborék képződik/képződhet és így nem hűteni fog hanem szigetelni és elég gumiállagú és szagú lesz. Tehát majd a hűtő súlya elfogja kenni szépen, kellően. Egy borsónyit tegyél középre vagy egy vékony csíkot és hát ennyi tömören.
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
Brutus880
tag
válasz HoReSz1975 #8060 üzenetére
Kérhetnénk majd képeket is?
-
Brutus880
tag
válasz don dante #8220 üzenetére
Osztom a választást erre a nagyon jó kis deszkára! Én én szerény véleményem szerint még jobban is jártam mert elsőnek a Maximus V Genet vettem volna meg.
-
Brutus880
tag
Nincs okod semmi félelemre/bizonytalanságra ha egyszer az intelhez csapódsz ahogy én is sokan mások, akkor biztos lehetsz benne hogy nem fogsz bennük csalódni!
-
Brutus880
tag
válasz akoska07 #8328 üzenetére
Hát igen tud valamit a csávó de azért igen el kell gondolkodnia az embernek hogy kupaktalanítsa mivel ugrik vele együtt a garancia is... Ezért se akarok majd én se kupaktalanítani ha nekem is már végre meg lenne a proci
Egyébként szerintem egy Z77X-UP7 deszkába teszi bele de nem biztos
[ Szerkesztve ]
-
Brutus880
tag
válasz akoska07 #8330 üzenetére
Ohh hát most látom hogy olyan deszkába rakja ami neked is van Biostar TZ77XE4 szép volt nem rég jöttem haza éjszakásból kicsit már hulla vagyok
Hát én is megcsinálnám ha ugyan úgy élne rajta a gari. De ha megtenném nem igen vennék meg így tőlem ha eladom egyszer
[ Szerkesztve ]
-
Brutus880
tag
válasz akoska07 #8332 üzenetére
És te nem akarod kupaktalanítani a 3570K-t? Amúgy szerintem tuti észrevenné még ha normál felhasználó is. Elég kicsi olvasgat róla erről meg arról és még netán itt kérdezősködne ez miatt, utána még rajtam csattana az ostor vagy netán a bilincs csalás miatt...
[ Szerkesztve ]
-
Brutus880
tag
válasz akoska07 #8337 üzenetére
Akkor sok szerencsét hozzá és majd képet is kérünk majd a műtétről meg tesztekről (előtte-utána)
Én még nem alszok mert várom az asszonyt hogy hazaérjen 2-kor mert éhes vagyok és mondtam neki hogy hozzon valamit
-
Brutus880
tag
Hogy tudhatnám meg ha jól akarok járni hogy Costa Ricas 3770K? Mert úgy tudom az a tuningosabb, mert félek hogy nem azt kapnám meg hanem a túlfűtöttet.
[ Szerkesztve ]
-
Brutus880
tag
-
Brutus880
tag
Nézd meg esetleg akkor a Gigabyte G1 sniper 3-at itt az aprón keress rá mert épp árulnak egyet vagy van még a Asrock Z77 OC Formula az is van ugyanattól az eladótol.
Bocsánat a 2x küldésért be laggolt a net.
[ Szerkesztve ]
-
Brutus880
tag
Nézd meg esetleg akkor a Gigabyte G1 sniper 3-at itt az aprón keress rá mert épp árulnak egyet vagy van még a Asrock Z77 OC Formula az is van ugyanattól az eladótol.
-
Brutus880
tag
válasz don dante #8625 üzenetére
Én az biztos hogy a sabertooth-al elfogok lenni még vagy 1-1,5 évig aztán majd lehet lecserélem egy Z77X-UP7( most örülni fogsz 04ahgy ) vagy a Gigabyte G1 Sniper 3-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Brutus880
tag
De tuti nem fogok átpártolni a 2011-es deszkákra és procikra
(#8628) don dante: De addigra már valamennyire elfogadható áruk lesz ezeknek Miért te át akarsz majd?
[ Szerkesztve ]
-
Brutus880
tag
Erről mi a véleményetek? Számomra kissé megijesztett ez a hír [link]
-
Brutus880
tag
Most már azért megnyugodtam egy kicsit ettől. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Brutus880
tag
-
Brutus880
tag
válasz ImpersonatoR #10451 üzenetére
Nah de FragStaR...
-
Brutus880
tag
Én eddig mindig a kupakra kentem nem a kupak alá és nem folyt meg sehova se nem csöpögött le több ismerősömnek is ezt kentem fel a procijukra.
-
-
Brutus880
tag
válasz don dante #10576 üzenetére
Oké rendben csak megkérdeztem. Csak nem tudom hogy a kollégának miért kapcsolgatta le a gépét csak ezért a 2 alkalmazás miatt...
(#10577) bodva: Akkor ez egy jó tulajdonság és a másik?
[ Szerkesztve ]
-
Brutus880
tag
válasz Toby888 #10707 üzenetére
Inkább egy P8Z77-M PRO az tökéletes vagy ha még egy cseppet rá áldozol akkor Maximus V GENE vagy Sabertooth Z77
(#10710) Toby888: Hát akkor vagy eladod és veszel egy Z77-es lapot vagy itt a PH-n nézelődsz és beszámítod a mostanit.
[ Szerkesztve ]
-
-
Brutus880
tag
válasz Fail3D! #10728 üzenetére
Ha 3204B958 itt a 32 kell nézni akkor az Costa Rica a legjobb mert nem melegedős fajta de ha 22-vel kezdődik akkor az Malayból származik az pedig nagyon melegedős fajta.
[ Szerkesztve ]
-
-
Brutus880
tag
Jéé most látom hogy Tag lettem
-
Brutus880
tag
válasz Repsol600 #10857 üzenetére
Hát már manapság inkább réz anyagú a hűtők talpa nem nagyon érdemes már alumíniumból készíteni őket ez már olyan mint a vezetékeknél anno alumínium volt most már csak is rézből készítik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- AMD Ryzen 5 4600G
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest