Hirdetés
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
hat en mar nagyon varom ezt a platformot, a mostani megerett mar a cserere...
tuning engem nem erint, de az biztos, hogy jobb lesz a TDP-je mint a SB-nek
en a legkisebb i5-re palyazom, amiben mar 4000-s IGP van, ami a tablazat alapjan a 3475S...
nagyon szeretnem aprilis 3. heteben kezhez kapni es jo lenne, ha nem lenne tobb nagyker 50-nel
Paid my dues!
-
törölt tag
-
sid.:Rc211v
őstag
Ez nagyon érdekes! HT-s i5. Észre se vettem Teljesítményben sztem nagyon kicsi lesz így a különbség i5-i7 között! De ismerve az Intelt, van egy olyan érzésem hogy az árazás úgy lesz belőve, hogy a user az i7 felé legyen terelve inkább. De majd meglátjuk !
[ Szerkesztve ]
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
04ahgy
nagyúr
De nem azt írta, és amit írt, azt is lehetett megfelelő módon értelmezni, főként a processzormagok gyártónkénti elnevezési tematikáit ismerve. De azt hittem, tud valamit, amit mi még nem ezen a téren, és ezt megosztja. Azért kérdeztem.
Elnézést kérek, ha mindez téves volt, és a leírtak ellentétes mivolta mellett nem látok bele a gondolatokba.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
fatallerror
addikt
semmi baja nem lesz... ez 1 korai cucc volt amit teszteltek és nem bírta a tuningot, a véglegesnek nem lesz semmi baja.
a trollokkal meg nem kell törődni, nem tudom h milyen 30-40-50%-os teljesítménynövekedést akarnak meg alacsonyabb fogyasztást is mellé...eleve már az sb is 1 profi cucc, most még profibb lesz, ennyi.
sose érte meg évről évre váltani így nem értem az olyan kijelentéseket sem amiket olvastam a topikban h "fú alig lesz gyorsabb mint az sb akkor lenem cserélem erre a szarra az sb-t"szóval soka hülye, szard le
don't tell me what i can't do!
-
korcsi
veterán
Kösz a véleményezést...
A szilícium felülete kisebb, ez tény.
A hőmérséklet a félvezető és a kupak közti hőellenállás függvényében változik, ami adott.
Mivel kisebb a felület nyilván nagyobb lesz a hőlépcső, aminek mértéke lehet, hogy nem jelentős.Tehát a megfelelő megállapítás az hogy a kisebb szilíciumból adódó hőmérséklet többlet nem jelentős, nem pedig hülyeség, rendben?
A GPU-s példa pedig nem igen felel meg erre a problémára.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
fatallerror
addikt
mondom h nem valószínű h olyan meleg lesz, rosszat kaptak... a 3570k ha megnézed nem lett olyan meleg tuning mellett sem
bár minden tekintetben fura eredmények lettek pl h a 3570k többet fogyaszt mint a 3770k szóval kár messzemenő következtetéseket levonni, majd kiderül minden hó végén
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
korcsi
veterán
Nőtt a hatásfok? Mi ez valami villamos gép?
Egy biztos, nagyobb arányban csökken a magok felülete, mint a fogyasztás, ergo a processzor nem lesz hűvösebb, nem jelentősen de nélkül néhány fokkal melegebb lesz.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Windows 7 több grafikus drivert is elfogad. Innentől kezdve telepítheted a drivert az Intel IGP-jéhez is. Ettől még nem kötelező egy kijelzőt rákötni. Elvan az natúran magában.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
HSM
félisten
válasz Pubszon #1121 üzenetére
Dehogynem. Ha csak egy mag van használva, akkor ott minden mag feszre kapcsol, és a belőtt órajelen jár. Ezeken a cuccokon viszont ha egy magot használsz, a maradék 3 feszültségmentesített, mélyen alvó állapotban tud maradni, jó sok áramot spórolva ezzel.
Amúgy gondolom, lehet alulfeszelni simán, de nem hinném, hogy sokat hozna a konyhára...[ Szerkesztve ]
-
Zoty@80
tag
válasz Pubszon #1446 üzenetére
Alulfeszelve több mint 60 fok? sztem egyáltalán nem olyan jó érték egy ilyen jó ninjaval :S
Thermaltake Armor LQCS, Gigabyte H55M-USB3, Intel I7-880, 8GB DDR3 Kingston 1333Mhz, Gigabyte GTX580, Thermaltake bigwater 780 vízhűtés, Benq XL2410T 24" LED, Logitech G19, Roccat Kone, Roccat Taito pad, Roccat Kave 5.1
-
HSM
félisten
válasz Pubszon #2782 üzenetére
Működik, csaképpen van vele pár gond, pl. nem tudsz közvetlen hozzáférni egyik VGA-hoz se, mert virtualizálva lesznek.
A dedikált VGA-t meg csak akkor tudja lekapcsolni, ha annak van ilyen módja, jelenleg csak az AMD tud ilyet, zerocore néven a 7000-es radírokban. Amúgy a legkisebb üresjáratban fog zakatolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest