Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
No, lehet, hogy menni fog az offset is, csak nagyon szépen lassan kell vele lefelé haladni. Azt hittem, ha ugyan úgy belövöm, mint ahogy fixed volt, az úgy jó lesz. Most -0.180Vnál vagyok, ami elvileg! 1.120V körül van, viszont egy kis idővel felrakja 1.144-re, majd 1.152-re. Ami idegesít, mert 3 század már 2 fokot jelent. Még megyek vele lefelé, de még sehol sem vagyok a fixed módos 1.080V-hoz képest
-
thomasvold
őstag
-
krx21
nagyúr
A ramokat talán a Prime 95 blend tesztel tudod a legjobban tesztelni...(+ jó sok egyébb...)
Ha 1.575V fölött üzemelteted a ramokat akkor a VTT (a memória vezérlő feszültsége) (máshol VCCIO) feszültséget érdemes kicsit megemelni...
A netes írások azt taglalják, hogy a memória és a VTT között ne legyen több mint 0.5V...
Ellenkező esetben élettartam problémákat okozhat... (100% hivatalos, gyártói állásfoglalást nem lehet találni...) -
daveoff
veterán
A WHEA-logger a magas negatív offset miatt van, abból kelenne visszavenned. Illetve az additional turbo voltage-nak adjál +0,008v-ot! Amikor váltogatja az órajelet akkor hibáz a proci és az kell javítania. Én is sokat teszteltem mire megtaláltam a megfelelő beállítást, hogy ne dobja a whea hibát! Végül a fix fesz.-es beállítás vált be a legjobban. És nem melegszik jobban, illetve fogyasztásban sem lehet észrevenni....
Sokkal stabilabb azóta a tuning, ez az én véleményem.[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
thomasvold
őstag
Én nem megyek, mert nekem 3 nappal ezelőtt volt utoljára ez a WHEA, emlékszem, akkor emeltem 5 századot a feszültségen, mert egy kis tököm Hidden Object Games játék eldobta magát és rögtön a feszre gondoltam. Azóta nem volt ilyen hibám.
Beszarás, hogy a nagy játékokat nem dobja el, de egy ilyen kis játékon meg kijön a proci hibaEgyelőre még tesztelem, hátha jó lesz ezen a feszültségen.
-
thomasvold
őstag
Nekem eddig bejön a fix. fesz, csak ezeket a WHEA logger-eket nem néztem. Azért van 252 loggerem, mert akkor még teszteltem a feszeket és akkor még dobta rendesen. Most ezzel a fesszel szerintem jó lesz. 3,4 Ghz-hez 0,864V párosul, mert most csak IGP-t használok. és 4,4 Ghz-hez pedig 1,176V.
-
kribe
őstag
Kevesebb LLC, több offset voltage. Ugyanez volt nekem is a bajom, terhelés alatt stabilan futott, a dekstopon meg filmnézés, stb. közben meg kikapcsolgatott a gép. LLC-t levettem a 2. legerősebbről eggyel gyengébbre, és az offsetnek adtam annyi pluszt hogy terhelés alatt ugyanannyi legyen a fesz mint korában. Azóta stabil mindenhol.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
-
őstag
-
Blue@X
senior tag
-
Faterkam
addikt
Ok csak azt hittem innentől kezdve semmilyen régebbi cucc nem akaszthatja meg a gépem
A Bios szerinted ok? Jól van beállítva? A ramoknál mindegy hogy az 1-3as vagy a 2-4es slotba vannak? Nálam a 2-4esbe vannak. Másra már nem tudok gondolni.
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
Igen, a Win új, a procihűtő miatt került nálam is a 2-4-es slotokba a ram. A Mafia II-be is csinálja. Ok akkor nem tudom mi lehet...
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest