- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
-
válasz
LamaCube #21956 üzenetére
Igazándiból ott karcolja a 62-t és tovább nem jár. Viszont alapjáraton 30 aminek örülök. Tovább egyelőre nincs értelme húznom, bottleneck a vga - de a Battlefield 4 szépen profitált belőle. Kíváncsi leszek, hogy a Mantle patch mennyi pluszt fog jelenteni.
(Jelenleg High beállítások mellet majdnem fix 60 megvan)
mobal,
-
Grave_444
nagyúr
válasz
LamaCube #21096 üzenetére
Ezzel teszteltem 50-55 fokra ment fel 1100-1200-as fordulat mellett, nem is kellett emelnie.
Így sincs sok pár mm lehet közte nem mértem még le.
Nem a hőmérséklettel volt gond eddig se, így már megoldottam a problémát.A hűtő aljának meg nagyobb a felülete, mint a processzor..
-
stargazerhu
aktív tag
-
haly
őstag
válasz
LamaCube #20580 üzenetére
Nem bírod ki addig.
Majd még nyáron megfontolod úgyis.
stargezerhu: Szerintem egyáltalán nem. Volt, aki már elrontotta így a prociját, de hozzáteszem, nem volt körültekintő, és figyelmetlenül csinálta. Ha valaki gondolja, ebben is tudok 1-2 tanáccsal szolgálni. Legújabb dolog ez ügyben a hajszárítózás. ,,Régi'' módszer az volt, hogy satuba fogtuk, aztán kalapáccsal le a tetejét. Lehet róla videót találni rengeteget. Azért ennyire nem egyszerű a dolog, de ha szépen utánajár az ember. Szerintem a hajszárítós módszer veszélyesebb, mert ott ferdén kell berakni a satuba, de azt el tudom képzelni, hogy ezt a kalapácsos módszert megkombózza valaki azzal, hogy rámelegít hajszárítóval.
-
haly
őstag
válasz
LamaCube #20481 üzenetére
Ha LinX alatt hibázik, akkor még bőven kell neki. Ha már ott nem hibázik, akkor játékban fog, ha már játékokban sem fog, akkor kell megnézni az eseménynaplót, és ha már ott sem lesz WHEA, akkor vagy kész. Ne aggódj, mindenki átesett ezen. Én emlékszem mikor megvettem kb 1 hétig bírtam ki, aztán nekiálltam tuningolni, eszeveszettül bele a közepébe. Annyi kékhalált még életembe nem láttam. Na meg persze mindenki próbált segíteni, de csak nőtt a fejem és nőtt a sok dologtól. Aztán egyszer leültem magamtól, mindent végignéztem, elolvastam, kipróbáltam, és csak meglett a jó eredmény.
Ha jól emlékszem 1-2 hétig biztos eltartott nálam a procedúra.
Most nézem, neked is szinte halál ugyan az a géped van, mint nekem. Ha gondolod leírhatom az én beállításaim, és akkor csak a feszültség értéket kell lejjebb venned egy picit, és kész is vagy.
-
haly
őstag
válasz
LamaCube #20462 üzenetére
Mondom, hogy ezt nem tudod egy kis játék során megállapítani. Lehet, hogy csak 2-3-4-5 óra játék után jön elő, az is lehet, hogy videokonvertálás legvégén, ami nem kellemes. Szóval ez ilyen majdnem random kékhalál, exe hibákat szül. Ha így akarod hagyni, nekem tökmindegy, de tudom, hogy milyen az, mikor nem tudod elképzelni, hogy miért állt le a játék .exe hibával. Egyből a programot gyanúsítja az ember, meg a drivereket, holott a tuningból kéne csak egy 5 vagy 10 mV-ot visszavenni.
-
-
haly
őstag
válasz
LamaCube #20450 üzenetére
Egész jók azok az értékek, jó alacsony feszen megy, és hűvös is. AVX LinX-et használtál? Illetve még annyit megtehetsz, hogy megnézed a Windows eseménynaplóban, hogy van-e WHEA log. Figyelmeztetések menüpont alatt keresd. Ha van, akkor még nem stabil teljesen, ha nincs, akkor kész is vagy. Játékok alatt is tesztelj, mert LinX csak hőmérséklet tesztre jó, stabilitásra nem való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest