Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95
    félisten

Pontosan itt lép be a marketing. Ha mindenképpen frissítem, valami lassulni fog. Esetleg gépészkednem kell a kézi optimalizálással. Ezt nyilván kevesen teszik.. Vagy nem frissítem.
    Ez a frissítési kényszer valamilyen fétis, hogy "naprakész" legyen az oprendszerem. Mint a frizura meg a kinézet. (külcsín, küllem, külalak, megjelenés...) Ez tolja szép lassan afelé a felhasználót, hogy új készüléket vásároljon. Tehetősek bármikor, csóróbbak kétévente. És megmarad a hardcore userek tábora is, akik még 6.01-en tolják és villám a 3GS is... Azok csinálják a legendákat, ami miatt izgalmas lesz a platform a kiscsikóknak..

Nekem az iPad 3 még mindig iOS7-el fut és így teljesen használható, iOS7-re is iOS5-ről frissítettem csak :D Mondjuk mostmár ideje lesz frissítenem, mert ígyis vannak appok, amiket az iOS8 hiánya miatt nem tudtam felrakni rá.
    3GS mondjuk iOS4-el volt utoljára gyors, de a 4.1 pont telepíthető még rá, mert azóta is aláírja az Apple valamiért. Mondjuk már iOS6-ra is nagyon kevés app érhető el, 4.1-re meg gyakorlatilag semmi.

Új hozzászólás Aktív témák