Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95
    félisten

Ez a mágneses smart case jóféle egyébként? A hátulját mondjuk akkor nem védi semmi, havernak van ipad air-e, hajingálja meg itt ott érdes felületre teszi sokszor, de semmi baja egy karcolást nem láttam meg rajta. Egy case-re gndoltam hogy veszek, de lenne 1-2 kérdésem. Az egyik hogy azzal is meg lehet támasztani az asztalon mint a smart coverrel? Tehát oldalasan?! Elég erős a mágnese, ami a széléhez kapcsolódik hogy megfogja?! Itthon mennyibe kerül, vagy érdemes ezt is e-bay-en megvenni.

A Smart Case védi a gép hátulját is. Teljesen ugyanolyan az előlapja, mint a Smart Covernek, ugyanúgy állványként is funkcionál. Mivel a gép hátulján nincs mágnes, így a Smart Case sem tapad hozzá, oda kell fogni használat közben vagy lifeg, de ez a Smart Covernél is így van.
    Az eredeti 10k+, tehát nem olcsó, ebayről utángyártott ~2k, az előlap általában nem olyan rossz minőség, a hátlap viszont a legtöbbnél műanyag. Viszont a évek során elkoszolódik a gyári is, én 3 év után cseréltem le a Smart Case-em, mert már nagyon koszos volt és a sarkoknál el is kezdett szakadni, pedig szinte sosem vettem ki belőle a gépet.

Új hozzászólás Aktív témák