Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
üzenetére
A Smart Case védi a gép hátulját is. Teljesen ugyanolyan az előlapja, mint a Smart Covernek, ugyanúgy állványként is funkcionál. Mivel a gép hátulján nincs mágnes, így a Smart Case sem tapad hozzá, oda kell fogni használat közben vagy lifeg, de ez a Smart Covernél is így van.
Az eredeti 10k+, tehát nem olcsó, ebayről utángyártott ~2k, az előlap általában nem olyan rossz minőség, a hátlap viszont a legtöbbnél műanyag. Viszont a évek során elkoszolódik a gyári is, én 3 év után cseréltem le a Smart Case-em, mert már nagyon koszos volt és a sarkoknál el is kezdett szakadni, pedig szinte sosem vettem ki belőle a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest