Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gerner1
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
Tisztelt fórumtársak. Nagy érdeklödésel olvastam a felvettet problémát a böngésökröl. Elhiszem hogy ez menire bossantó. De természetesen erre is van megoldás. Pl. sokan as hiszik hogy a iPad nem tud Flash videókat lejátsani. A Puffin böngésövel ez lehetséges. És ami a oldalak újratöltését illeti ez valoban a zöménél így van ahogy írtátok( nálam nem ekkora mértékben). Körül néztem a stórban és ma vettem egy böngésöt(1,80€). A neve iCabMobile. Betöltöttem 7 oldalt. Meg se kotyant neki és mindegyiknél ott nílik ahol abbahagytam. Super jok a konfigurácios lehetöségek,download manager,oldalak lementése akár pdf-ben. Még sorolhatnám , de olvassatok utána. Aki Safarit hasnált ( ami számomra nem ross) le fogja cserélni erre. De mielött lerohannátok a stórt olvassatok utána mivel nem free. Ez egy jó alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Foxpost
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest