Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Getadam
csendes tag
válasz
Tibee86
üzenetére
Ez komoly? Ezek szerint én vagyok a hülye, hogy ezt nem tudtam, hát köszi az infot. Viszont akkor azt nem értem, minek van benne egyáltalán az üzenet funkció? Kizárólag az iMessage miatt? Nem nagyon értem ezt a logikát - már ha lehet ezt annak nevezni -, amit az almások művelnek néha. Nagyon szép és nagyon jó cuccokat készítenek, de hogy pont az üzenet funkció maradjon ki egy cellular tabletből szándékosan.... na ez nekem magas. Netezni azt lehet vele, tehát gondolom a facebook alkalmazással lehet üzengetni, de pl. a viber az teljesen kiesik így, hiszen annak aktiválása is egy SMS üzenettel történhet, ha pedig az nem érkezik meg, akkor nincs regisztráció sem és nem lehet használni azt sem.
Pffff....
Új hozzászólás Aktív témák
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- SSD kibeszélő
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Gumi és felni topik
- Motoros topic
- Spórolós topik
- Alkoholista nevelde
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- iPad 6. Gen. 32gb
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pffff....