Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
Szeintetek mennyi ideig lehet még kompromisszumok nélkül használni ipad 9-et? Böngészés, YouTube, email, chat lenne a felhasználási terület. Tudom ezek nem túl erőforrásigényes dolgok, de a 3Gb ram nagyon kevés manapság a böngészéshez. Az a baj, hogy az air 5 legalább 100 ezerrel lenne drágább és baromira nem használnám ki a bika hardvert
-
NemMo
őstag
Köszönöm mindenkinek a véleményt. Megnéztem az ipad 10 is, de az ára és amit kapok érte az nevetséges. A 9-et 130 ezerért lehet megvenni sufni boltokból. 1 év apple jótállás miatt lényegtelen hol venném meg. 240 ezerért lehetne air 5 venni. Nehéz döntés ez
-
chatran
őstag
válasz Alex91 #43154 üzenetére
7 éves az Air2-m és az akkuja köszöni szépen még jól van. Jó nyilván nem 100-as már, de még mindig tökéletesen használható böngészésre Youtube és Netflix nézésre.
Mondjuk az is igaz, hogy az Air2 anno prémium volt, ezek a sima iPad-ek meg másodvonalas termékek. Én a legelső SE-nél vettem észre, hogy gyengébb az összeszerelés, mint a régi iPhone5-é.
-
Alex91
félisten
válasz chatran #43157 üzenetére
Nalam mondjuk 6 ev korul van a kora, de mar erezheto, hogy gyengebb az akksija . Egyebkent a gyerek meg eleg jol hasznalja, bar ugye uj OS mar nincs ra. De teny, hogy ez tamogatasban jol kihuzta, hisz 2014-ben jott ki, ha jol emlekszem…
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
-
consono
nagyúr
Én iPad 8-at használok több mint két éve napi szinten böngészésre is, köszöni szépen jól van a 3GB-val. Persze lehet, hogy nem ugyan azokat az oldalakat látogatjuk. 240-ért én már nem tabletet vennék, de ez az én bajom
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
NemMo
őstag
Nem tudok mindenkit megcímezni, de a sok válasz alapján jó lesz nekem az ipad 9. Tényleg köszönöm mindenkinek!
Le is adom a rendelésemet -
l.skywalker
félisten
Én teljesen "szűz" felhasználó vagyok, nap mint nap meglepődök miket lehet csinálni az iPad-el. Most összeraktam, hogy iPad-en keresztül tudjak hívásokat fogadni és indítani a Facetime-al. És most látom, hogy követi a mozgásomat a Facetime kamerája
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Allien
veterán
válasz Gubu0101 #43136 üzenetére
Ragaszkodsz az eredetihez? Vannak alternatív pencilek. Boltból, nem aliexpress, ergo, ha baj van, még garit is kapsz. Már 10 felett van olyan, ami jó is (legalábbis, működik rendesen).
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
consono
nagyúr
válasz Gubu0101 #43168 üzenetére
Én magamnak alternatívot vettem, mert én keveset használom, de a lányomnak, aki rajzol is az iPaden megvettem én is az eredetit. Nyomás érzékelés nincs utángyártottban...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Új vagyok ios téren, ezért nézzétek el nekem , ha esetleg hülyeségeket kérdezek! Van egy 1. és egy 4. generációs iPad-em. Az 1en használtam egy appot (emiatt vettem) amit most az istenért nem tudok letölteni. Az appstoreban ott van a purchased cuccok közt, nemrég még rendben felajánlotta a legutolsó kompatibilis verziót , de már nem. A 4.en ugyanezzel az ID-vel viszont működik. "Természetesen" csak ennél az appnál van gond, ha meg akarom nyitni a storeban az app részleteit, akkor nem tud csatlakozni az appstorehoz. Mi okozhatja ezt?
A kérdésem 2. része:
egy másik ipad1-ről át tudom-e vinni az alkalmazást az enyémre? A 3utools tud-e backupot csinálni nem jailbreakelt eszközön is?
Előre is köszönöm a segítséget ! -
MolnarZolee
tag
Közben addig-addig kísérletezgettem, hogy sikerült egy olyan régi backup-ot visszaállítanom, amin az iCloud egy azóta törölt ID-val volt bejelentkezve :( ! Kijelentkezni természetesen nem lehet. Visszaállítani sem az itunes sem a 3utools nem tudja, jelenleg recovery módban megállt a cucc.
-
ittakary
nagyúr
válasz MolnarZolee #43172 üzenetére
hogy sikerült bejelentkezned a visszaállításhoz egy törölt accountba?
-
tacsk0
aktív tag
Mennyire erősen fogja az ipad pro-t a gyári folio tok (bill nélküli)? Kaptam egy allisat de gyenge mint a harmat.
-
phgergo
aktív tag
Sziasztok ma vettem egy ipad 10;9et. Tudnatok mondani mukodo torrentet akar online akar alkalmazasban? Filmeznek es pc nelkul oldanam meg. Koszonom.
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
MolnarZolee
tag
válasz ittakary #43173 üzenetére
Egy fél évvel ezelőtti biztonsági mentést állítottam vissza a jelenlegi ID-vel , de az iCloud a régi, azóta törölt ID-vel bejelentkezve "jött vissza". Kb az 5. visszaállítási (teljes ios 10.3.4 ) módszer bejött a 3utools-al. Végül arra jutottam , hogy nem próbálkozom azzal a bizonyos app-al. :) Androidon az ilyesmit pikk-pakk megoldom, de vannak dolgok, amik iPad-en jobban működnek. :)
-
phgergo
aktív tag
válasz ittakary #43177 üzenetére
Szia, ilyen valasszal az egesz phnak semmi ertelme nem lenne. A kerdesemet azert tettem fel hatha van jobb mint amit en talaltam.
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
NGA
addikt
Egy kis segítséget kérnék:
Adott egy Ipad 9 és egy A1314 USA magic keyboard.
Ha beállítom a magyar billentyűzetet, akkor a 0 helyén hosszú í van. Lehet ezt állítani valahogy? -
NGA
addikt
Most néztem, nem USA hanem UK. Hosszú shift-es, ilyen:
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Ipadra szeretnék váltani Tab S7-ről (ha már a telefonok IPhone-ok).Akár használt is lehet, 4G változat kellene, olyan 250K-ig bezárólag.
Minél jobb üzemidő lenne a lényeg. A felhasználás streaming és játék (Diablo Immortal, CoD).Mit ajánlanátok?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
addikt
válasz bostone #43192 üzenetére
Na igen, játéktól függ igazából. Ha van lehetőség én is nagyobbat vennék. M1 viszont minden tekintetben egy hatalmas előrelépés. Támogatás hosszabb, erősebb es a ram is kétszer annyi benne. Cserébe nincs promotion kijelző es csak két hangszóró a négy helyett. A többi kvázi lényegtelen.
Na innen dönts
Kitolni nem lehet a keretet?[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
-
vendingo
veterán
válasz mr.tamasbiro #43196 üzenetére
Most lehet elég, de később?
Régebben 8-16gb is elég volt, most meg a rendszer nem férne el rajta.
Nekem is 64-es van, de játszani kevés. Nekem döntenem kellett, hogy diablo, vagy genshin. A kettő együtt nem fért rá.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
BlackJack21
tag
válasz F.B.I. #43191 üzenetére
A DI nekem az S7 FE(SM-T733) -n 19GB-t foglal, IOS-en is(SE2 2020, 3,5GB az app+15,2GB adat). Mindkét esetben ha leteszem az appot, akkor kilövi a memóriából. Így meg kell várni az újraindulást. Jellemzően a tableten játszom, itt azért sokszor előfordul, hogy leáll a játék. Ha nekem kellene választani, akkor az air5 lenne a választott.
-
Helló, 5/6th gen iPad mennyire használható manapság? Azt olvastam új iPadOS elég lassú, főleg az ötösön. Lehet ezeket downgrade-elni? Csak net, FB,YT, lenne, semmi játék.
I did nothing, the pavement was his enemy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...