Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
válasz
tibitron
üzenetére
Nekem air 5 van, és egy 14 pro. Korábban egy 120 Hz-es Samsungot váltottam 13-ra, de annyira nem volt éles a különbség visszafelé, mint a Samsung esetén 60-ról 120 Hz-es váltáskor. Szerintem eleve nagyon jó a kijelző minősége, és valahogy kevésbé tűnik fel a váltás az Apple esetén, mint az volt más markánál. Az air 5 és a 14 pro között sem zavaró nekem a különbség, a feleségem 13 minijét sem fáj használni. Nyilván jobb a 120 hz, de véleményem szerint nem olyan eget rengető a különbség. Az air 5 pedig nagyon erős. Én korábban már leírtam, lehet hogy nem itt - egy ryzen 7es ultrabookot hagytam el az air 5-el. A porondmesterrel külső kijelzővel számomra mindenre elég. Az asztali gépemet is most adtam el, egyszerűen nincs rá szükség, főleg Apple eszközök között már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs