Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Mátésum
üzenetére
Ezt csak meg tudom erősíteni, én épp most vagyok abban a fázisban, hogy eladom a Macbookomat és porondmesterrel fogom használni az Air5-öt + dokkolóval külső kijelző és külső merevlemez + egér és bill.
Kijelzőben a 13 Pro után sem zavaró az Air5, sőt én egyáltalán nem is veszek észre semmit. Továbbá nekem méretben is ez az a méret, ami kényelmesen használható kézben, és ha kell akkor perifériákkal pillanatok alatt asztali környezethez hasonlót csinálok belőle.
De hangsúlyozom, hogy ez csak az én felhasználási szokásaimra elég, nyilván vannak olyan helyzetek, ahol csak az igazi desktop megoldások működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honda topik
- További aktív témák...
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest