Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz
koxkids
üzenetére
Köszi a részletes leírást.
Én sajnos nem vagyok ennyire megelégedve az ESR minőségével egy Rebound tok alapján. Olyan 7-8 ezer körül rendeltem az emag-ról a feketét.
Merev, durva a mágnese se valami nagy durranás, alig tart. Az Ali-ról pár éve ipad7-re rendelt noname tok is teljesen ilyen volt minőségre, kb egy év után szét is porladt.Kb 6 évvel ezelőtt rendeltem az Ali-ról egy Smart Cover-re megszólalásig hasonlító covert Air2-re. Itt írtam róla. Na az szuper volt, megvan a mai napig, csak 1-2 éve kezdett elengedni a ragasztás a széleinél, de azért még használható.
Sajnos nem találom már ezt a régi Ali-s eladót.
Tudtok esetleg az ESR-nél jobb minőségű tokot iPad9-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest