Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
bmakszim
üzenetére
De tényleg, el kell engedni és használni ahogy mondod.
Tényleg nincs kedvem az akksi lelkivilágát pátyolgatni, ha zavaróan kevés az üzemidő kap egy új akksit.🤷♂️ Addig meg nekem teljesen mindegy hogy nap végén 29 vagy 19% rakom töltőre. Ha olyan van hogy sokat telozok (azaz fotó/videó pl nyaralasokon), akkor tudom hogy amúgy is kell töltéssel tervezni. Bár már arra is inkább vettem action camot, rengeteg problémát megold.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tényleg nincs kedvem az akksi lelkivilágát pátyolgatni, ha zavaróan kevés az üzemidő kap egy új akksit.🤷♂️ Addig meg nekem teljesen mindegy hogy nap végén 29 vagy 19% rakom töltőre. Ha olyan van hogy sokat telozok (azaz fotó/videó pl nyaralasokon), akkor tudom hogy amúgy is kell töltéssel tervezni. Bár már arra is inkább vettem action camot, rengeteg problémát megold.