Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Vasti74
üzenetére
Én ilyet vettem: [link]
Egyelőre még csak kipróbáltam az iPad Air 5-höz, mert ezen nem akarok bétázni, de MBP-val jól megy.
Bármit veszel, arra érdemes figyelni, hogy ne csak 4k30Hz-et tudjon, mert jó márkából is sajnos sok ilyen van. Illetve én azt szívtam meg, hogy nekem jobb lett volna, ha ugyanazon az oldalon van USB és HDMI csatlakozó is, mert mindkettő hátrafelé van elvezetve, ezen meg ellentétes oldalon vannak, de szerencsére van elég hely ahhoz, hogy ez csak látványban rontson, ne hasznosságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi