Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezl
tag
válasz
mazsiii92
üzenetére
Igaz más felhasználási szokások, ha biztos hogy elég a 64 gigás akkor jó vétel lehet az is én is itt indultam hogy Air...de aztán kezdtem sorra venni hogy a Samsung Tablet S-en ami 128 gigás és van benne nekem 256os sd folyton helygonddal küzdök 4 játék van fent de multkor nem volt helyem frissíteni a diablot pl úgy hogy a videók stb az sd kártyán vannak...szóval 256os kellett volna akkor már 319 és az talán nem is volt 5g-s...ami nélkül lehet élni de kényelmesebb ha van azthiszem az 359 volt akkor ahhoz képest hogy legyen jobb kijelző jobb kamera jobb hangszóró, pláne úgy hogy mivel én nem fogok venni apple füllhalgatót hogy hr zenét hallgassak (erre ma jöttem rá hogy semilyen hd kodeket nem támogat az apple csak a sajátját...) marad a belső hangszóró az már 40k ftot megér Ja és Thunderbolt amivel elvileg akár 120hz 4kt is ki lehet rakni a tvre...persze ha majd 1x lesz támogatás de airrel max 4k 30hz asszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest