Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezl
tag
válasz
Parson
üzenetére
Az eredeti árakon megjelenésekor talán tényleg túl nagy az árkülönbség de utána nem sokkal már általában ez a különbség sokat csökken és ha vettél egy nagyobbat és nem használod ki talán egy kis kidobott pénznek érezheted de az eladáskor még visszajöhet viszont ha kevés lesz akkor sokkal több pénzt dobtál ki mikor emiatt idő előtt kell cserélned...
-
-
Lezl
tag
Találkoztatok már azzal hogy a google nem enged semmiképp se bejelentkezni mert azt mondja hogy gyanús alkalmazást talált az ipadon ezért kijelentkeztetett minden szolgáltatásból youtube gmail stb app újratelepítés újraindítás nem segít és mind2 ipadomon jelentkezett. Az egész azután történt hogy egyszer úgy lefagyott az ipad gmailben hogy 2 órán keresztül sehogy se tudtam újraindítani se még 3 gombos reset se ment. 1 hete szenvedek de továbbra se enged be a google...
-
Lezl
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Sajnos a mobilnet sok esetben nem opció mert akár Budapest Bicske vasuti vonalon az út felében még a zene streaming is be tud akadni annyira nincs vagy lassu a net videóról ne is beszéljünk saját tapasztalat...lényeg mindenki a saját igényei szerint válasszon.
Más, mint új ipad oses pár kérdés...
A home screenen nem lehet úgy elrendezni ikonokat widgeteket hogy én kihagynék üres helyeket?
2 Bluetooth füles csatlakozásakor hol kell bekapcsolni hogy egyszerre mind2 szóljon?
Váltakozó háttérképet be lehet állítani? -
Lezl
tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Netflix amazon egyebek tudnak külső meghajtóra letölteni? Néha egyébként alternatíva lehet tényleg de még 1 kütyü amit cipelni kell meg akkor már inkább egy nagyobb pendrive plusz szintén ha sokat használom az USB t még erre is töltés, pendrive külső monitor vajon fogja bírni hosszú évekig, ha elromlik itt még vezeték nélküli töltés sincs alternatívaként. Sokat rágódtam én ezen, 64 gigás miniről indítottam a gondolatmenetemet ami fele annyi lett volna és ide jutottam végül.

Amit szeretnék ezzel mondani hogy érdemes végiggondolni pontosan mire lesz szükséged egy 300 ezres vásálás előtt -
Lezl
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Jó de ha 5 GB helyed van akkor rendszer frissítéséhez valszeg már le kell szedned valamit és az se életszerű nálam hogy folyton le fel telepítsem a játékokat. Plusz ki tudja de ha ennyi írást kap a 64es SSD pár év múlva már gond is lehet. Arról nem is beszelve hogy utazáskor nem tudsz streamingről letölteni néznivalót. A mocskos Apple nem hiába nem rakott 128 gbt az airbe az alapmodelbe tudja hogy sokaknak az kevés és kifizetik a felárat a 256ért. Plusz még 1 dolog ami hátrány lehet még 1 x hogy a 64es nem tud virtuális memóriát kezelni. Most még nincs program amihez kellene de remélem 1 év múlva már lesz pár. Én a 300at sokaltam ahhoz hogy ennyi kompromisszumot kössek így aztán elköltöttem 400at.
kipróbálom azt az nplayert köszi
-
Lezl
tag
válasz
torkozsolt
üzenetére
Igen én is egyet értek azzal hogy 400k erős egy tabletre csak azért vettem meg mert énbennem felcsillant a remény a 16.1el hogy hátha kicsit pcsíti az m1es tabletet az Apple hogy lehesen számítógép helyett használni ha épp úgy adódik... első apple termékem egyébként és azt tudom hogy nekem a Mac kizárt mert egyszerűen számomra használhatatlan munkára...annyi idegesítő dolog van benne hogy bőven elegendő az nekem ha valami kolléga megkér hogy állítsak be nála valamit benne, napokig agyvérzés kerülget utánna.
Android vonalon sajnos nincs elég erős tab ami tudjon kezelni belassulás nélkül 2 kijelzőt és normális multitaskot mert ott a Samsung S7 ami van nekem de az dex módban egyszerűen lassú és néztem az S8at de az már annyiba kerül majdnem mint az Ipad Pro és még mindig csak fele olyan gyors jó esetben.
Felraktam a 16.2 bétát hogy megtudjam nézni a külső kijelzős módot úgy ahogy megy de még elég bugos remélem sikerül stabilizálniuk, most még keresem az appokat hogy mindent tudjak ami Samsungon megy...jó lenne egy normális videólejátszó mert a VLC ugyan mindent lejátszik de keret nélküli ablakban még ne tud futni (4es verzióban igérik) (ha tudtok valamit annak egyébként örülnék mert van egy másik amit mondanak de az meg fizetős és én 30kt nem fogok érte adni, 3mat még adnék de 30at nem az tuti) -
Lezl
tag
Játékok terén a Genshin 20gb a diablo 15 körül a Wild Rift is majdnem 10
-
Lezl
tag
válasz
mazsiii92
üzenetére
Igaz más felhasználási szokások, ha biztos hogy elég a 64 gigás akkor jó vétel lehet az is én is itt indultam hogy Air...de aztán kezdtem sorra venni hogy a Samsung Tablet S-en ami 128 gigás és van benne nekem 256os sd folyton helygonddal küzdök 4 játék van fent de multkor nem volt helyem frissíteni a diablot pl úgy hogy a videók stb az sd kártyán vannak...szóval 256os kellett volna akkor már 319 és az talán nem is volt 5g-s...ami nélkül lehet élni de kényelmesebb ha van azthiszem az 359 volt akkor ahhoz képest hogy legyen jobb kijelző jobb kamera jobb hangszóró, pláne úgy hogy mivel én nem fogok venni apple füllhalgatót hogy hr zenét hallgassak (erre ma jöttem rá hogy semilyen hd kodeket nem támogat az apple csak a sajátját...) marad a belső hangszóró az már 40k ftot megér Ja és Thunderbolt amivel elvileg akár 120hz 4kt is ki lehet rakni a tvre...persze ha majd 1x lesz támogatás de airrel max 4k 30hz asszem
-
Lezl
tag
válasz
torkozsolt
üzenetére
Szerintem nem éri meg 64gbos Airt venni 256os ipad pro M1 5G-s 399ért jobban megéri szintén alza én is azt vettem, mert 64 giga ha komolyabban akarod használni akkor nem elég semmire 2 nagyobb játék már neccesen fér rá és akkor egyéb dolgokról még nem is beszéltünk és később évek múlva ki tudja mekkorára hízik az OS
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tőzsde és gazdaság
- Lightyear - befektetési app
- Háztartási gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Társasjáték topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest