- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ede006
csendes tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy egy barátomnak én állítottam be 1 évvel ezelőtt kb az ipadját, meg csináltam neki itunes accountot ( ingyeneset ).
Következő helyzet állt elő, megadtam neki az email meg az itunes jelszót, de elfelejtette az itunes jelszavát és az email cím jelszavát is. Nyilván nekem sem volt annyi eszem, hogy megjegyezzem.
A kérdésem tulajdonképpen arra irányulna, hogy ilyen esetben vissza tudom-e egyáltalán állítani a gyári állapotot és ha igen milyen módon, úgy hogy csinálok neki egy új email címet és kezdünk mindent előlről? Ha nem akkor mi ilyenkor a teendő?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest