Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
UX
tag
válasz lugosi #39150 üzenetére
"Emellett én úgy látom, hogy a tervezett felhasználásra nem kap semmi pluszt az ipad pro-tól"
Ezt én épp ellenkezőleg látom, de szerencsére nem kell egyetértenünk.
Hatalmas a különbség a két készülék hangszórói között, és a promotion is figyelemre méltó: [link]Ezek épp az ő felhasználási területén nyújtanak plusz élményt.
Ez pont olyan hogy egy full extrás suzukival is el lehet jutni a-ból b-be, de ha mercedessel is mehet, miért ne tenné meg? (Ne kérdezd miért ezeket a márkákat írtam, írhattam volna fordot és ferrarit is, hiszen az a hangzás tényleg gagyi a pro-hoz képest.)Annyit kell tennie hogy alternatív megoldást keres néhány gigabajtra. Na bumm..
-
kakuk.tamas
addikt
“Annyit kell tennie hogy alternatív megoldást keres néhány gigabajtra. Na bumm..”
Én az iPad Air5-ömnél egy 2TB-os külső vinyón tartok pár nagyobb cuccost. HUB-ban rádugom, tökéletes. (Plusz lesz egerem is)[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
consono
nagyúr
válasz lugosi #39150 üzenetére
Én az Air minősége miatt is a Pro-t választanám, főleg, ha gyerek kezébe kerül. De gyereknek még inkább egy sima 9-est, azzal kevesebbet bukik az ember töréskár esetén...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Pano
addikt
Üdv.
tudjátok esetleg hogy mi lehet az oka annak, hogy itt-ott belaggol az animáció iPad 9-en? iPhone 11-en ilyet nem kimondottan tapasztaltam eddig.
Ugyan nagyon megszerettem ezt az ipadet (első tabletem), de sok app fejlesztőnek járna egy kis korbács, hogy tableten sok app le van maradva vagy nincs optimalizálva iPhone-hoz képest.[ Szerkesztve ]
-
MAGUS7
tag
Sziasztok!
iPad 11 Pro vásárlásán gondolkozok,tartalomfogyasztás,kép/videó szerkesztésre használnám,első iPad-em lenne,annyira nem sürgős a vásárlás,érdemes lehet megvárni az idei frissített modellt ? ami pletykákat olvastam M2 chip vezeték nélküli töltés,nem tűnik nekem akkora előrelépésnek.iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
Pano
addikt
válasz MAGUS7 #39159 üzenetére
Szerintem abból mire vásárolható darabok lesznek itthon, az jövőév eleje. Ha csak nem lesz rohadt nagy mázlid előrendeléskor. Meg ki tudja addigra mennyire szál el megint a forint. A mostani gazdasági helyzetben, kilátásokban, plusz chip hiány, egyebek elég kockázatos kivárni. Ilyenkor ha valami kell akkor kell megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz McNamara #39161 üzenetére
Hasonló. Első tabletem az iPad 9, 1 hete vettem, de eléggé rákattantam. Nem gondoltam volna. Meló közben is marha jól jön, hogy ott van az asztalomon. Amikor akad pár üresjárat, tudok rajta böngészni, olvasgatni stb. Nem kell átülnöm egy másik asztalhoz.
Ezért napok óta gondolkozom azon, hogy lehet visszaviszem 14 naposba és inkább levásárolom egy iPad Air 5-re az árát.[ Szerkesztve ]
-
-
MAGUS7
tag
Köszi mindenkinek,ma megpróbáltam megrendelni,de technikai hiba miatt nem jött össze talán holnap sikerül,csak így átcsúszik a jövő hétre,kinek milyen tok vált be hosszútávon ? gyárit drágának találom,a spigen meg túl olcsónak tűnik,de telefonnál bevált,szóval valószínűleg spigen lesz,ceruza mennyire szükséges kép/videó szerkesztéshez ?
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
addikt
válasz Revoltek #39099 üzenetére
Én lehetek akkor az első, aki véleményezheti itt ezt a Hub-ot.
Hat nap alatt meg is érkezett és gyorsban ki is próbáltam pár funkciót a nap folyamán.
USB-A port és a Fájlok app látta egyből a "fogalmam sincs mire formázott" pendrive-omat , írás-olvasást nem teszteltem, de filmet elindítottam rajta és rendben volt.
Ugyanezen film közben csatlakoztattam TV-re is HDMI kábellel és ott is rendben volt minden.
A képarány miatt persze alapon két oldalt fekete csíkok vannak, de film közben a VLC rendes arányban tolja ki a képet (fel is ismeri közben a VLC, hogy külső megjelenítő van csatlakoztatva).
A 3,5mm jack is megfelelő, szerintem hangminőségre is, leginkább én erre fogom amúgy a Hub-ot használni.
SD és TF kártyám nincs, ezt a részt nem tudom tesztelni.Részemről egyébként összességében csalódás sajnos ez a Hub. 😔
1. Nem fogom tudni Air 4 esetén rendesen, sarkába rögzített módon használni, mert tok nélkül az üvegfólia pont annyit vastagít, hogy lehetetlen legyen (mágneslapka nélkül meg persze lötyög), ESR tokom meg vastag neki.
2. Géphez csatlakoztatva folyamatosan aktív (érzésre enyhén langyosodik is), alvó módba pedig nem hajlandó menni.
Ma éjszaka kíváncsiságból rádugva hagyom és megnézem mennyit fog merülni, de sajnos számítok rá, hogy 7-8 óra alatt 10%-ot is képes lesz leszívni.
Pedig az én felhasználásomban nagyon örültem volna neki, ha szabad lett volna folyamatosan géphez csatlakoztatott állapotban hagyni, de úgy tűnik nem erre van kitalálva, hanem ezt is dugdosgatni kell majd, amikor szükséges valami funkciója.A Type-C-n keresztüli töltést egyelőre nem próbáltam, mert általában úgy töltöm a gépet, hogy közben nem használom.
Ezzel a Hub-bal meg "veszteségesebbnek" tűnik ugye a töltési folyamat.Ha a márkás, drágább Hub-okra is vonatkozik a felsorolt negatívumok valamennyi része, akkor azt tekintsétek tárgytalannak ennél a Hub-nál, más Hub-okkal nincs tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
Revoltek
aktív tag
válasz fery02 #39170 üzenetére
Szia! Tegnap előtt nekem is hozta a futár. Az első pontban leírt negatívumod a legzavaróbb számomra, ugyanis nekem sem megy fel, ha tokban van a készülék. Üvegfóliám még nincs a kijelzőn, így anélkül szépen passzol. Emiatt sajnos meg kell válnom tőle, így a napokban fel is dobom HA-ra.
Talán bepróbálkozok egy másik kialakításúval -
Pano
addikt
válasz consono #39176 üzenetére
Ja. Csak ilyen media marktban, euronicsban stb szeretik azzal lerázni az embereket, hogy hát beaktiváltad így jártál. Holott ez nem igaz.
Aztán amikor felvilágosítod őket, hogy rosszul tudják (inkább csak meg akarnak vezetni) egyből lehetőség nyílik az elállásra.
Sajnos ez nagyon magyar sajátosság, hogy próbálnak visszaélni az emberek tájékozatlanságával vagy fekete foltjaival. Csak ugye kérdés az, hogy ez a másik magyaros 14 napossal való visszaélés miatt van-e? Tyúk vagy a tojás.[ Szerkesztve ]
-
Amilo02
aktív tag
válasz fery02 #39170 üzenetére
Próbálkoztam korábban "olcsó" HUB-okkal, kevesebb sikerrel, így lesz végül az olcsó nagyon drága. Az egyiknél a HDMI kimenet nem volt az igazi, a másiknál a töltés stb...
Végül beruháztam egy drágábbra, viszont azon már minden tökéletesen működik, és az adapterek segítségével illesztés is hibátlan még MK-val is.
[ Szerkesztve ]
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
A Cellect üvegfólia jónak számít? Nehéz feltenni?
-
addikt
válasz Amilo02 #39180 üzenetére
Csak légy vele óvatos, nekem is ilyen van de a kábele/csatlakozója kontaktos lett sajnos. Illetve töltés nekem lassú volt ezen keresztül és melegedett is rendesen közben.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Pano
addikt
Én jártam így már velük. Jobban mondva nem én, hanem ismerős kért meg menjek vele, segítsek az elállásban mert nem tudja miként működik. Aztán ott akarták lerázni egy macbook air-el, hogy nem veszik vissza, mert már be lett aktiválva, így hogy adják el stb stb. szokásos szöveg.
Én meg eléggé lavírozok, hogy legyen-e air 5. Hardverileg tuti megérné, mert olyan erő van benne, ami még évekig csúcs lesz.
Igazából nincs bajom a sima iPad 9-cel, csak bizonytalan vagyok benne, hogy meddig lesz elég a 3GB ram és ha már vettem tabletet, akkor szeretném a lehető leghosszabb ideig használni. Nagyon utálok 1-2 éven belül hardver elavultság miatt cserélni.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
1-2 éven belül biztosan nem kell cserélned avulás miatt, én 8. gen-en vagyok lassan másfél éve, semmit nem változott a teljesítménye. Még 2-3 főverzió ugrást biztosan kibír ez is....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Jaja. Gondolkodom is rajta, hogy eladó az iPadet is meg a 2017-es Macbook Air-emet is és a kettőből veszek egy 11-es Pro-t némi plusz pénzzel... Jó ha heti egyszer előveszem a Macet, mióta megvan az iPad...
-
Amilo02
aktív tag
válasz lugosi #39188 üzenetére
Mediamarkt pénzvisszafizetésnél (elállásnál) nálam voltak gondok-fennakadások:
Online vásároltam tőlük egy hordozható JBL partihangszórót. Nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket ezért visszavittem gyári csomagolásában.
Nagyon nem akarták visszafizetni az árát, mindenféle kifogást elkezdtek kitalálni. Még az főnöküknek a főnökének a főnökét is odahívták hozzám…
Hosszas vitatkozás, magyarázkodás után nagynehezen visszatérítették az árát.
DE! Nem volt egyszerű.
Érdemes Felkészülni mindenre, mert a jogszabályokat nem mindegyik alkalmazott ismeri annyira… Meg be is próbálkoznak. -
R a y
senior tag
válasz Amilo02 #39189 üzenetére
Ha online rendelted, és benne vagy a 14 napban, akkor a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a kötelesek visszavenni a főnöknek a főnöke nélkül is. Természetesen, ha nincs avultatva az eszköz.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy az egyik napról a másikra a billentyűzet felkerült a kijelző tetejére? Nem lehet látni amit írok a böngészőbe. Néztem a beállításokat, de egyszerűen nem lehet levarázsolni. iOs 14.7.1 van rajta.
Előre is köszönöm!
-
Pano
addikt
válasz stairmaster #39192 üzenetére
Ha a jobb alsó sarokban billyentyűzet billentyűt hosszan nyomod, kiválasztod a dokkolás feloldását, el tudod mozgatni onnan?
-
Pano
addikt
Valakinek van tapasztalata, hogy ez az új starlight szín most konkrétan milyen? Esküszöm, képek és videók alapján esélytelen megmondani, hogy ez most mi. Ahogy éppen esik rá a fény kb. Hol ezüstös, hol ilyen pezsgő színnek látom. Mennyire nőies?
-
Pano
addikt
válasz Drenadar #39195 üzenetére
Köszi! Így már azért nyugodtabban viszonyulok hozzá.
Igen, tok lesz rá. Már ha találok végre valami normálisat. Spigen párti vagyok, de még azoknak sincs olyan erre a típusra ami tetszene. Vagy át iPad air 4 tok is jó, nem?
De lenne pár alkalom, amikor tokon kívül is lesz használva, azért érdekelt milyen lehet.[ Szerkesztve ]
-
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
A főképernyőn meg lehet valahol változtatni, hogy ne Cuppertino időjárását jelezze, hanem Magyarországot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest