Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SingleFrench
üzenetére
Írj rám, nálam van olcsóért.
-
Na megkérdeztem az iStylet erről a AppleCare Protection Plan szolgáltatásról.
Amíg él a hivatalos garancia (1 év) addig lehet aktiválni a szolgáltatást. Külfödről vásárolt iPad esetén is alkalmazható. Online illetve személyesen is lehet aktiválni.
Ha már védelem. Ti, hogy álltok az üvegfóliával iPaden? iPhoneon azt gondolom alap, de a korábbi iPadeimen nem volt, mindig vigyáztam rá. Mennyire rontja a képet? Van ajánlott márka?
-
válasz
pauliboy23
üzenetére
Az elvileg támogatott itthon is. Akinek van vele tapasztalata megköszönném ha megosztaná. Hogy aktiválta, hol lehet venni stb.
-
válasz
pauliboy23
üzenetére
-
Kis segítségre lenne szükségem AppleCarel kapcsolatosan.
iPad Pro (2021) 2023.02.10. van rá jótállás (német MM vásárolt). Ha minden igaz még tudok rá venni AppleCaret. Ezt hol tudom megtenni? Sehol se találom
-
"Törvénykönyv alapján felmerült szavatossági igények esetén:
A 100-250 ezer forintért megvett termékek esetében legalább 2 év a jótállási idő.
A 250 ezer forintnál drágább termékek esetében pedig minimum 3 év a jótállási idő."
Hivatalos Apple oldalról rendelve is van szavatossági garancia? -
Voltam ma megnézni az új Air 5. Hátsó burkolatra nagyon pici nyomást gyakorolva szépen visszaköszönt a kijelzőn....
11-es Pro (2021) esetében is felmerül ez a hiba? 12-es volt csak kitéve az üzletben, de ott nem tapasztaltam.
-
Sziasztok!
Nagyon szemezek egy iPadel. Air 5 vagy 11-es Pro néztem ki első körben. Sima iPad már eléggé 2010 kinézetű bármennyire is elegendő lenne átlag felhasználásra.
Air 5 patika lenne, de félek az anyaghasználattól. Ez a papír vékony ház kicsit elrettentett. Pro már elég húzós árban, de ha masszívabb a felépítés akkor lehet azt választanám. Proval (3.gen) van valakinek valami rossz tapasztalata burkolatot illetően?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest