Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Noxy
veterán
-
bostone
addikt
válasz McNamara #38633 üzenetére
Eltérőek a vélemények fólia ügyben. Egyeseknek nem karcolódik a kijelző, másoknak viszont igen.
1-2 évvel ezelőtti árak szállítással:
Spigen üvegfólia viszonylag olcsó, felhelyező keret is mellékelve a csomagolásban. Jobban tükröződik, mint a kijelző. (4000-6000Ft)
MM-ben felhelyezéssel együtt egy kisebb vagyon a fólia, másrészt egy határ f.s az egész, bár szépen felrakják. (10000-15000Ft)
Ebay vagy Ali műanyag fóliák szerintem nem olcsók, és képesek matt fóliát küldeni a hirdetésben szereplő fényes helyett. (4000-10000Ft) -
-
Dreadloord
senior tag
-
R a y
senior tag
válasz McNamara #38674 üzenetére
Jaja, nekem is! A mágneses reboundnak annyi hátrányát látom, hogy képek alapján talán egy kicsit kicsi a trackpadje. Idővel csak lesz más layout is..
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
addikt
válasz McNamara #38680 üzenetére
Pont ilyenem van, 3-4 ezer volt office depotban. Nekem körülményes volt hogy nincs meg minden bill a magyar kiosztáshoz, illetve az hogy ébredés után számomra sok volt az 5-10 másodperc mire újra csatlakozott. Ha érdekel még valami konkrétabb róla nyugodtan írd meg, még megvan.
Én kifogtam egy aprós magic keyboardot, ég és föld de persze még használt ára is nevetségesen sok..5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz McNamara #38686 üzenetére
Én megvettem az itt a topikban látott Logitech Pop billentyűzet+egér csomagot, nagyon elégedett vagyok vele. A gyári ipad tok meg amúgy is megvolt, így az tartja a gépet, így használom “asztali üzemmódban” a gépet, nekem bevált. Hordozni így billentyűzetestül persze körülményes lenne.
-
Pano
addikt
válasz McNamara #39161 üzenetére
Hasonló. Első tabletem az iPad 9, 1 hete vettem, de eléggé rákattantam. Nem gondoltam volna. Meló közben is marha jól jön, hogy ott van az asztalomon. Amikor akad pár üresjárat, tudok rajta böngészni, olvasgatni stb. Nem kell átülnöm egy másik asztalhoz.
Ezért napok óta gondolkozom azon, hogy lehet visszaviszem 14 naposba és inkább levásárolom egy iPad Air 5-re az árát.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- További aktív témák...
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest