Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Hátha itt tud segíteni valaki:
2021-es M1 iPad Pro-hoz keresek vagy olyan usb hub-ot, amin van hdmi kimenet is, amivel az iPadet monitorra köthetem és működik is, vagy olyan nvme ssd házat, amiben van usb hub és hdmi port, ami szintén működik az iPad-del. Ha jól tudom, Thunderbolt 3 portnak kell lennie, hogy átvigye a képet hdmi-n.
Köszi, ha tud valaki segíteni! -
Revoltek
aktív tag
válasz
fery02
üzenetére
Szia! Tegnap előtt nekem is hozta a futár. Az első pontban leírt negatívumod a legzavaróbb számomra, ugyanis nekem sem megy fel, ha tokban van a készülék. Üvegfóliám még nincs a kijelzőn, így anélkül szépen passzol. Emiatt sajnos meg kell válnom tőle, így a napokban fel is dobom HA-ra.
Talán bepróbálkozok egy másik kialakításúval
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok!
berendeltem egy ilyen USB Type-C HUB-ot Amazonról. Esetleg ismeritek ezt a fajtát? Van vele valakinek tapasztalata?
köszi -
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Valaki segítsen, legyen oly szíves!
Olyan problémám van, hogy a tegnap vásárolt ipad mini 2-n nem jönnek meg az értesítések hanggal. Csak felvillan a kijelző de se hang, se rezgés nincs. Hogy lehetne ezt megoldani? A hangszórója jó, máskor van hang. Ios 9.3.1 van a gépen. -
Revoltek
aktív tag
Köszi a válaszokat. Azért gondoltam az iPad beszerzésére, mert viszonylag könnyen hozzá lehet jutni a Telekomnál, Macbook Air-re meg sajnos nincs lóvé. Androidos táblagépen nem is gondolkoztam, az a rendszer szerintem munkára alkalmatlan.
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! A tesztek alapján az iPadok szinte tökéletesek a tartalomfogyasztásra. Ez eddig oké, de arra lennék kíváncsi, hogy mennyire alkalmasak tartalomgyártásra? Gondolok itt képszerkesztésre, videóvágásra és szövegszerkesztésre. Erősen gondolkozom egy ilyen masina beszerzésén, ugyanis újságírónak tanulok, napközben rengeteget kell írnom és a laptopom nem túl alkalmas a mobil-munkaeszköz szerepének betöltésére. Illetve érdekelne még, hogy milyen "office" programok ajánlottak az iOS-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Blu-ray lejátszók
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest