Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebelf
aktív tag
Én is hasonlóra gondoltam, vagy tű esetleg, csak nem tudom kifelé hogy tudom kiszedni pl az apró szöszöket, fujkálom de ott van rögtön a töviben ,gondolom van ott valami rács ami megfogja hogy ne jusson be a készülékbe. Ami még nagyobb baj, ha elfordítom a tabletet ,ugye bal oldalt van 2 kis luk, az egyik pedig fehér ,kézkrém lehet benne. Nos ezek a mikrofonok ha jól tudom, de nem tudom ebből hogy szedjem ki,hogy a mikrofonba ne okozzak kárt.
-
Rebelf
aktív tag
Valaki cserélt már Pencil kettőbe hegyet? honnan lehet tudni hogyha elkopott, és csere érett?
-
Rebelf
aktív tag
Azért az iPad pro 12.9 2021 beszámolók néha kicsit túloztak az ügyben ,hogy az M1 chip nem melegszik és kevesebbet fogyaszt pl. egy 2018-as iPad pro hoz képest jóval forrófejűbb és pl. komolyabb grafikájú játékoknál sokkal hamarabb lemerül, de ez ugyanúgy igaz komolyabb erőforrást igénylő programokra is. Kézben használni nem ajánlatos pl egyáltalán .
-
Rebelf
aktív tag
Van Szerintetek Ipad Pro 12,9 (M1)-hez olyan cibzáros bőr tok amit csak ki kell cibzározni,belebújtatni és vissza? Szóval nem tartó kell hanem bőr tok. köszi előre is (linket pls)
-
Rebelf
aktív tag
Sziasztok. A 2021 es iPad pro M1 tabletra lenne pár kérdésem. az egyik hogy a gyári töltő adapter az olyan sebességen tölti a tablettát amire a tablet képes ,vagy esetleg a tablet az többre képes ?ha igen akkor itt egy linket kérnék hogy melyik adapter maximalizálja ki a töltési sebességet esetleg. A másik kérdésem pedig az lenne hogy a 128GB és az 512 GB közötti modellek mind 8 GB RAM mal rendelkeznek az felettiek pedig 16 GB RAM mal? A 8 GB mindenre elég lehet? jelenlegi legújabb kompatibilis pencil hozzá a pencil 2? A vásárlás helye mennyire számít a tablet nál? Hivatalos szakszervizben kérnek esetleg számlát vagy csak IMEI alapján garanciáztatnak és csak a készülék kell hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
még anno egy sima 6th iPad is makulátlan volt ebben,nemhogy a mostaniak. Sőt szerintem sose vibrált egyik se, még iPad 2 is volt anno a kezemben,az se tette.
így van beallitva jelenleg