Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nem latok ilyet. Bar ezt az ipad 4 nel sem vettem eszre.
Viszont a bevilágítás mértéke szinte mar minimális ha teljesen fekete képet nézek akkor is. Ennél csak rosszabbakat láttam pedig volt mar pár kijelzőm (jó kivéve plazma ott tényleg nincs)
Bal alsó sarokból latok beszűrődni egy keveset ha teljesen fekete a kijelző.Egyébként gyárilag a legfrissebb fw van rajta.
Ellenben valóban az egész gép "el" a hangszóróval együtt sajnos. Bar ahogy olvasom mindegyik ilyen.
Nem torzít csak rezonál amit ha kézben tartunk akkor erezni (olyasmit képzeljetek el mint amikor rezeg a telefon a kezetekben csak nyilván nem olyan intenzíven)
Egyébként továbbra is iszonyat hangosra fel lehet tekerni a hangerőt ami nálam plusz pont.Valaki írta, hogy új fw vel javítanak rajta hat nem tudom legyen úgy

Új hozzászólás Aktív témák
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest