- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nem latok ilyet. Bar ezt az ipad 4 nel sem vettem eszre.
Viszont a bevilágítás mértéke szinte mar minimális ha teljesen fekete képet nézek akkor is. Ennél csak rosszabbakat láttam pedig volt mar pár kijelzőm (jó kivéve plazma ott tényleg nincs)
Bal alsó sarokból latok beszűrődni egy keveset ha teljesen fekete a kijelző.Egyébként gyárilag a legfrissebb fw van rajta.
Ellenben valóban az egész gép "el" a hangszóróval együtt sajnos. Bar ahogy olvasom mindegyik ilyen.
Nem torzít csak rezonál amit ha kézben tartunk akkor erezni (olyasmit képzeljetek el mint amikor rezeg a telefon a kezetekben csak nyilván nem olyan intenzíven)
Egyébként továbbra is iszonyat hangosra fel lehet tekerni a hangerőt ami nálam plusz pont.Valaki írta, hogy új fw vel javítanak rajta hat nem tudom legyen úgy

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest