Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Azzal az alábbi háttérinformációkkal feltöltött kérdéssel fordulok felétek, mely alapján némi támpontot és segítséget szeretnék kérni - javaslat formájában - Ipad vásárlás tekintetében.
Én pedagógusként dolgozom egy többszintű tagozaton belüli gyerekanyaggal foglalkozó iskolában. Informatika a fő területem, és én a pályámon mindig azt az álláspontot képviselem, hogy amit lehet, digitalizálom és előnyt élvezzen a dinamikus távelérések. Osztályfőnök is vagyok, így kétségtelen a töménytelen papírmunka. Naptárba vezetem a tanórai haladási pontokat.
Célom a naptár és a majdnem a teljes papírmunka digitális formában történő helyetesítése. Kétség sem fér hozzá, hogy a most kezdett tanév eleji feladataim során adódó papírmunkák kezelésénél jól jött volna egy táblagép.
A kérdés az, hogy a fenti célok maximális eléréséhez milyen táblagépet érdemes venni. Természetesen az egyedüli korlátaim a pénz, de ha sokat segít a komolyabb gép, akkor nem tökölök.
Táblagéppel szembeni elvárások:
- Digitális naptár emlékeztetővel
- Jegyzetelés (toll biztos kell)
- Minden szükséges dokumentumot scan vagy fotózott formában egy kialakított mappa struktúrában tárolni és az épület bármely pontján instant elővenni
- Napi szinten hordoznám, így masszív tokot szeretnék (nekem a gyárit ajánlották)
- Hosszútávra gondolkodok, a támogatást ismerve 5-6 évre mindenképp
- Mindenképp a legfrisebb modellek közül szeretnék választani.
- Mini és alap (10,2 asszem) nem játszik: Marad Air 4 és Pro
- Némi játék
- Microsoft Office, de csak alapfunkciók tekintetében (Ipadhez bill nekem nem kell!)Szívem szerint 12,9-es Pro-t vennék, csak is azért hosszútávú használata garantált. Tesómnak 2021-es 11 colos Proja van. Mivel ua mint az Air 4, így lehet kicsi lesz?
Köszönöm szépen előre is a helpet!
Esetleg 14-én esélytelen egy Air 5 bemutatása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Mozilla Firefox
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- VoLTE/VoWiFi
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest