Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz Carasc0 #35387 üzenetére
Ahogy @Divinity fórumtárs is írta mindegyik készülék Air 4 és Pro is tudja erőben és szoftveresen is (Air4 helyett én M1-es Pro-t vennék az 5. és 6. év miatt); méretben nehéz dönteni (szerintem egy 12"-os Ipad lenne a tökéles , ilyenre várok én is régóta).
Hasonló munkakörben (egyetemi oktatás) a következő alkalmazásokat használom:
-"Digitális naptár emlékeztetővel" - Calendars 5 (Readdle)
-"Jegyzetelés" - Notability (Nagyon komoly Add-in naptárt lehet hozzá venni évi 6.900 Ft-ért, de még erre nem volt szükségem)
-"Minden szükséges dokumentumot scan vagy fotózott formában egy kialakított mappa struktúrában tárolni és az épület bármely pontján instant elővenni"- Scanner Pro (több száz oldalt scaneltem, nagyon jó minőség)
-"Gyári tok"- Vannak tőle erősebb, tartósabb tokok fele árban, pl. ESR
- "Microsoft Office alapdolgokra" - Microsoft 365 kiválóan alkalmas erre. -
Divinity
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest