Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
cziczas
üzenetére
Azt döntsd el, hogy zavar e a sérülés rajta. Ha tokban fogod hordani, akkor úgysem látszik, de később ha meggondolod magad, nehezebben lehet majd így eladni. (Gondolom azért van ennyire lenyomva most is az ára, hogy könnyebb legyen vevőt találni rá.)
Nekem is ilyen van, csak gold és 512-es + garis még bőven.. Szintén az Air3-an gondolkodtam, meg a 10,5-es Pro-n. Nálam a hangszóró (2 vs 4) és a ProMotion kijelző (60Hz vs 120Hz) egyértelműen a pro mellé döntötte a mérleget. Hiába valamennyivel gyengébb a SOC.. Plusz ugye rajzhoz is jobb, mint az air, a kijelző nagyobb képfrissítése miatt. Nem tudom, ez nálad mennyire befolyásoló tényező.
[link]iMazing tényleg kiírja, nem tudom viszont hogy mennyire pontos. Nálam van, hogy 96, de van hogy csak 92%-os az akku healt. Iránymutatásnak jó, de nem egy túl megbízható cucc.
Most pl.: 94%.. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Most pl.: 94%..