- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
cziczas
üzenetére
Azt döntsd el, hogy zavar e a sérülés rajta. Ha tokban fogod hordani, akkor úgysem látszik, de később ha meggondolod magad, nehezebben lehet majd így eladni. (Gondolom azért van ennyire lenyomva most is az ára, hogy könnyebb legyen vevőt találni rá.)
Nekem is ilyen van, csak gold és 512-es + garis még bőven.. Szintén az Air3-an gondolkodtam, meg a 10,5-es Pro-n. Nálam a hangszóró (2 vs 4) és a ProMotion kijelző (60Hz vs 120Hz) egyértelműen a pro mellé döntötte a mérleget. Hiába valamennyivel gyengébb a SOC.. Plusz ugye rajzhoz is jobb, mint az air, a kijelző nagyobb képfrissítése miatt. Nem tudom, ez nálad mennyire befolyásoló tényező.
[link]iMazing tényleg kiírja, nem tudom viszont hogy mennyire pontos. Nálam van, hogy 96, de van hogy csak 92%-os az akku healt. Iránymutatásnak jó, de nem egy túl megbízható cucc.
Most pl.: 94%.. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most pl.: 94%..