Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
cziczas
üzenetére
Azt döntsd el, hogy zavar e a sérülés rajta. Ha tokban fogod hordani, akkor úgysem látszik, de később ha meggondolod magad, nehezebben lehet majd így eladni. (Gondolom azért van ennyire lenyomva most is az ára, hogy könnyebb legyen vevőt találni rá.)
Nekem is ilyen van, csak gold és 512-es + garis még bőven.. Szintén az Air3-an gondolkodtam, meg a 10,5-es Pro-n. Nálam a hangszóró (2 vs 4) és a ProMotion kijelző (60Hz vs 120Hz) egyértelműen a pro mellé döntötte a mérleget. Hiába valamennyivel gyengébb a SOC.. Plusz ugye rajzhoz is jobb, mint az air, a kijelző nagyobb képfrissítése miatt. Nem tudom, ez nálad mennyire befolyásoló tényező.
[link]iMazing tényleg kiírja, nem tudom viszont hogy mennyire pontos. Nálam van, hogy 96, de van hogy csak 92%-os az akku healt. Iránymutatásnak jó, de nem egy túl megbízható cucc.
Most pl.: 94%.. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most pl.: 94%..