- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
cziczas
üzenetére
Azt döntsd el, hogy zavar e a sérülés rajta. Ha tokban fogod hordani, akkor úgysem látszik, de később ha meggondolod magad, nehezebben lehet majd így eladni. (Gondolom azért van ennyire lenyomva most is az ára, hogy könnyebb legyen vevőt találni rá.)
Nekem is ilyen van, csak gold és 512-es + garis még bőven.. Szintén az Air3-an gondolkodtam, meg a 10,5-es Pro-n. Nálam a hangszóró (2 vs 4) és a ProMotion kijelző (60Hz vs 120Hz) egyértelműen a pro mellé döntötte a mérleget. Hiába valamennyivel gyengébb a SOC.. Plusz ugye rajzhoz is jobb, mint az air, a kijelző nagyobb képfrissítése miatt. Nem tudom, ez nálad mennyire befolyásoló tényező.
[link]iMazing tényleg kiírja, nem tudom viszont hogy mennyire pontos. Nálam van, hogy 96, de van hogy csak 92%-os az akku healt. Iránymutatásnak jó, de nem egy túl megbízható cucc.
Most pl.: 94%.. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most pl.: 94%..