- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
Sziasztok
iPadot vasarolnek. Az lenne a kerdesem hogy mi lenne az optimalis beallitas ha 13 ev alatti lanyom hasznalna.Ha jol ertem akkor a sajat fiokombol tudok letrehozni szamara egy fiokot.
Ha ez megtortent ezzel kellene belepnem az ipaden?
Egy ilyen gyerek fiokkal mihez fer hozza?
Kulon engedelyeznem kell mindent vagy alapbol mindent tud es nekem kell korlatozni amit akarok.
Korlatozas engedelyezes (esetleg vasarlas) a sajat eszkozomon (iphone) keresztul is jovahagyhato tavolrol vagy csak adott keszuleken?Sorry ha hulyeseget kerdezek de nem vagyok otthon ebben. Igazabol meg sajat keszuleken is meg csak szokom az ios-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest