Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
válasz
kulerr
üzenetére
szia. személy szerint azért tartom problémának mert hogy ha már veszek valamit ami nem 2 forintba kerül akkor elvárnám hogy egy olyan készüléket kapjak ami miatt nemkell a használat helyett a szervizeket járnom. persze biztos vannak akiket nemérdekel mert csikkzsebből kirántják egy másikra a pénzt, de ha ilyen drágán adnak valamit az ember elvárja hogy probléma mentes legyen. de ez a nagyra magasztalt alma cég sem mentes a hibáktól ahhoz képest amilyen árakat elkérnek bármilyen eszközükért. nekem ez az elso ios cuccom és pont azért választottam ezt mert tesztek alapján jónak tünt plusz hosszutávra vettem nem pár honapra és tesztek alapján aztmondták hogy ez egy jó vétel és megéri de igy hogy elsokent belefutottam egy rossz készulékbe nemigazán hiszek a hosszutávban. csak remélni tudom hogy amire kicserélték problémamentes lesz .
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest