- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
válasz
kulerr
üzenetére
szia. személy szerint azért tartom problémának mert hogy ha már veszek valamit ami nem 2 forintba kerül akkor elvárnám hogy egy olyan készüléket kapjak ami miatt nemkell a használat helyett a szervizeket járnom. persze biztos vannak akiket nemérdekel mert csikkzsebből kirántják egy másikra a pénzt, de ha ilyen drágán adnak valamit az ember elvárja hogy probléma mentes legyen. de ez a nagyra magasztalt alma cég sem mentes a hibáktól ahhoz képest amilyen árakat elkérnek bármilyen eszközükért. nekem ez az elso ios cuccom és pont azért választottam ezt mert tesztek alapján jónak tünt plusz hosszutávra vettem nem pár honapra és tesztek alapján aztmondták hogy ez egy jó vétel és megéri de igy hogy elsokent belefutottam egy rossz készulékbe nemigazán hiszek a hosszutávban. csak remélni tudom hogy amire kicserélték problémamentes lesz .
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest