Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
válasz
kulerr
üzenetére
szia. személy szerint azért tartom problémának mert hogy ha már veszek valamit ami nem 2 forintba kerül akkor elvárnám hogy egy olyan készüléket kapjak ami miatt nemkell a használat helyett a szervizeket járnom. persze biztos vannak akiket nemérdekel mert csikkzsebből kirántják egy másikra a pénzt, de ha ilyen drágán adnak valamit az ember elvárja hogy probléma mentes legyen. de ez a nagyra magasztalt alma cég sem mentes a hibáktól ahhoz képest amilyen árakat elkérnek bármilyen eszközükért. nekem ez az elso ios cuccom és pont azért választottam ezt mert tesztek alapján jónak tünt plusz hosszutávra vettem nem pár honapra és tesztek alapján aztmondták hogy ez egy jó vétel és megéri de igy hogy elsokent belefutottam egy rossz készulékbe nemigazán hiszek a hosszutávban. csak remélni tudom hogy amire kicserélték problémamentes lesz .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- PayPal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs