Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
válasz
gaben0211
üzenetére
hogy megkapd a választ:
Nem, nem lehet visszalépni. csak a 14.8 és 15.0 ami felrakható, illetve 15.1 Beta profillal.
És igen, mint írtad is, JB 14.3-ig elérhető.
Tehát Flash+JB verzió nincs amit tudnál upgradelni.És igen, mint többe is írták, a JB már nem ad annyi pluszt, mint pár éve.
Szóval lehet jobban jársz az eladással, mert bármire is szeretnéd használni, JB után sem lesz számodra az igazi az alapján amiket leírtál.
-
Parson
addikt
válasz
gaben0211
üzenetére
Elöször döntsd el hogy mit szeretnél, mert jailbreak után nehezebben fogod tudni eladni sztem. HA jo állapotban van, és ennyire nem tetszik, akkor jobban jársz ha eladod, és veszel olyat ami tetszik, mert hiába jailbreakelsz, utána se lesz tökéletes számodra. Sajnos ez van. Én spec imádom, és tökéletesen jó számomra, de ez már más tészta...
-
Semin
őstag
válasz
gaben0211
üzenetére
Szánd rá azt a kevés lóvét, mert így lehet a legkönnyebben hazavágni a cuccost - vagy a felhasználó élményt- egy filléres kínai vacakkal. (Az hogy te mennyiért veszed meg a végén nem javít a kábel minőségén.) Egy jó minőségű kábel - ha lehet eredeti- ára már nem oszt nem szoroz.
-
Kohautech
junior tag
válasz
gaben0211
üzenetére
Még jó hogy a telekomnak nincs Apple szervize, és instant cserélnek mindent . Meg nem is tudom.. utoljára 10 éve mentem be / kerestem utcai boltot hogy vásároljak bármit , a webshop nagy hatalom. + 14napos, 30 napos,jogi elállás . Ugye ez személyes bolti vásárlásnál nincs meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- iPad Mini 6 WiFi 64 GB, space gray makulátlan,végig tokban-fóliában tartott 2027. 03.13-ig garancia
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest