Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Van egy iPad 4-em, még iOS 6.1.2 fut rajta, amikor frissen kijött az iOS 7 nem tettem fel, mert ismerősnél néha bugos volt kicsit, most iPhone 4s-en már fent van az iOS 7, azon nagyon tetszik, így elgondolkoztam hogy feltenném az iPad-re is, de azt szeretném megkérdezni h mit kell ahhoz csinálnom/lementetnem, hogy ha esetleg nem jön be az iOS 7, akkor vissza tudjam tenni a 6.1.2-t? TinyUmbrella, meg SWHS (vagy hasonló nevű dolog), ezekről már hallottam, de nem tudom hogyan működik és hogy miként lehet visszaállítani, tud nekem ebben vki segíteni?
Köszi előre is és további szép hétvégét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- Több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs