Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a pdf olvasás/annotálás vállalkozoás intézés ( jegyzetelés, tervek stb összefogása) miatt vettem meg. ez a méret kiváló A4 lapok olvasásához. nem okoz gondot számomra sem ágyban ( főleg ha tokban van ) sem utazáskor a méret. Azt gondoltam az arány miatt nem kapok jobb kijelzöt streming nézéshez yt.hoz, de ebben is pozitivan csalódtam.
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
huu, jó tudni hogy van ily topic is
köszi
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezen áll vagy bukik az ipad vs notebook kérdés. Ipad felé hajlanék a Pen miatt. Azt hiszem yt-on, google-n kell keresnem ha ettől kimerítőbb választ szeretnék
.
Köszi. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Bocsánat 1990.- ért vettem, a ms pro csomagot, ebben benne van.
-
Abban tudtok segíteni esetleg, hogy épület alaprajzoláshoz, belsőterek rajzolásához, viz, gáz, fűtés, VILLANY rajzolásához van-e megfelelő szoft Ipad-en? Windowson a MS Visio Pro-t használom, fontos kiemelni, hogy a Visio-ba vannak "gyári" alakzatok úgy mint fal, ablak, villamos vezeték, fürdőszobai kieg., lámpatest stb. amivel szépen lehet dolgozni. A visio ingyenes.
Visionak megfelelő szoftverről tudtok esetleg? Ipad Pro vásárlása van tervben.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, én a 40en túl 12colos tabs 9 röl váltottam 13 -ra