Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aszpirin
    támogató

Segítségeteket kérem.
    Ipad Pro legutóbbi frissítése /26.4/ után,
    nem akar működni a TVGO applikáció.
    Már ki és beléptem, újraindítottam, újra telepítettem az appot, mégsem akar működni.
    Mit tudok tenni?
    Az appot betölti, de ha belépek lefagy, vagy prörög, pörög nem lép tovább.
    Köszönöm a segítséget!
    Egyébként további furcsasága a telepítésnek, hogy néhány app szürke maradt, olyan mintha nem lenne aktív, vagyis nem is az... :((

Nálam 11 colos M5-össel és iPadOS 26.4-gyel működik a Telekom TV GO.

Az általad leírt jelenség olyan, mintha nem lenne internetkapcsolatod. A szürke ikonok két lehetséges esetben vannak, ismereteim szerint:
    - új iPad esetén, ha másik iPad-ről migráltál. a migrált applikációk ott vannak a képernyűn/Appkönyvtárban, de amíg nem történt meg a letöltésük, szürkén. Ha vcan aktív neted, és rátappintasz a szürke ikonra, elindul annak a letöltése (előrehozza prioritásban). Ha nincs aktív neted, akkor semmi nem történik
    - App store-ban nyomtál egy "Összes frissítése"-t, ilyenkor kiszürkülnek a még nem frissített appok. Ha időközben "lemegy" a net, akkor ezek a szürke appok nem indíthatók mindaddig, amíg nem jön vissza az internet, és nem tölti le a legfrisebb verziót.

Én tehát első körben az internetre gyanakodnék. Nem tedted véletlenül repülőgép-üzemmódba az iPad-edet vagy nem kapcsoltad ki (függesztetted fel) véletlenül a WiFi-t vagy mobilnetet?

Honnan próbálod nézni? Van rajta aktív VPN? Ha igen, kikapcsolva sem megy?

Egész pontosan milyen Ipad Pro? Mobilnet vagy WiFi a kapcsolat?

Ha mobilneten vagy, engedélyezve van a mobilnet az adott applikációra? Egyáltalán be van kapcsolva a mobil adatforgalom? Ha igen, és külföldön vagy, engedélyezve van az adatroaming?

Ha a fentiek nem nyújtanak segítséget, próbáld meg a teljes újraindítást.

Ha az sem vezet megoldásra, javaslom az Apple-ügyfélszolgálat felhívását, mert hardveres oka is lehet annak, hogy nincs interneted (bár ha csak a 26.4 óta jött ez be, akkor gyanús, hogy inkább szoftveres)

Új hozzászólás Aktív témák