Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szaszyka
üzenetére
Nekem pont ilyen 100W-os UGREEN töltőm van kb. 1 éve. Vettem pár Baseus Cafule kábelt hozzá és pár gyárival is használom felváltva, sőt erről megy az Apple watch töltése is. Töltök vele iPad-et, iPhone-t és androidos telót is. Régebben a Raspberry Pi is ment róla. Na az kényes volt a kábelre, nem indult el mindegyikkel. Töltés szempontjából viszont nem volt problémám egy kábellel sem. Néha ránézek iMazing progival, hány W-ot vesz fel és valóban szép lassan megy fel a teljesítményfelvétel a progi szerint is.
-
Air 2 támogat egyáltalán bármilyen pencilt?
-
Nekem Samsung S8 ultrám volt, szerintem szinte mindenben veri a mostani Ipad Pro M1-esemet, legalábbis amire én használtam. (Üzemidőben, média fogyasztásban, jegyzetelésben, office, DeX).
Mégsem váltanék vissza, mert a különböző apple termékek együttmőködése és a terméktámogatás páratlan. -
Az miért lehet, hogy néha nem tudok írni a ceruzával? Ez akkor fordul elő, ha közben a kezem is hozzáér a képernyőhöz.
-
Adott egy IPad pro M1 wi-fi only és egy iPhone 14 plus. Mindkettő a legújabb szoftverrel. Az a problémám, hogy a telefonálás gyakran megszakad, ha az iPad-en veszem fel a bejövő hívást, vagy arról kezdeményezek. Van ötlet, hogy mi lehet a probléma, ez így használhatatlan sajnos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest