- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrnyékSzem
csendes újonc
2,5 hetes utazás sorozatban lesz részem. Sokat fogok repülni, vonatozni, buszozni. Kell elütni az időt, meg kapcsolatot tartani.
Sajna a telefonom is pont most krepált be, szervizben van és egy ősrégi sz**t kell használnom, ami olyan lassú droidos borzalom, hogy örülök ha 3 perc alatt megnyitja a tárcsázót. -
ÁrnyékSzem
csendes újonc
Üdvözlet!
Szeretnék venni egy ipad air 5 256GB-os modellt. De megmondom őszintén kétségeim vannak. Maga a tablet nagyon kellene minél hamarabb, csak mivel pont most kb 2 hét múlva lesz a generáció váltás nem tudom mennyire merjek beleugorni (s "kiszenvedni" addig a tablet hiányát amire kellene)?Olyan megérzésem van, hogy túl nagy ugrás nem lesz, inkább amolyan frissítés, de cserébe -a gyenge forint miatt- szép kis árcédulával. Persze lesz nagyobb kijelzős, de szerintem annak elég nagy felára lesz (mint anno amikor megjelent a macbookok 15"-os változata).
Nem tudom, hogy mennyivel adna többet egy M2 SoC-ra való áttérés, főleg élettartam szempontjából. Úgy gondolom, hogy azért egy M1 proci 8GB rammal elég durva erőforrás egy tabletben még a mai napig is (és az iPadOS még nem használja ki), de bizonytalanság jár át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest