Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrnyékSzem
újonc
2,5 hetes utazás sorozatban lesz részem. Sokat fogok repülni, vonatozni, buszozni. Kell elütni az időt, meg kapcsolatot tartani.
Sajna a telefonom is pont most krepált be, szervizben van és egy ősrégi sz**t kell használnom, ami olyan lassú droidos borzalom, hogy örülök ha 3 perc alatt megnyitja a tárcsázót. -
ÁrnyékSzem
újonc
Üdvözlet!
Szeretnék venni egy ipad air 5 256GB-os modellt. De megmondom őszintén kétségeim vannak. Maga a tablet nagyon kellene minél hamarabb, csak mivel pont most kb 2 hét múlva lesz a generáció váltás nem tudom mennyire merjek beleugorni (s "kiszenvedni" addig a tablet hiányát amire kellene)?Olyan megérzésem van, hogy túl nagy ugrás nem lesz, inkább amolyan frissítés, de cserébe -a gyenge forint miatt- szép kis árcédulával. Persze lesz nagyobb kijelzős, de szerintem annak elég nagy felára lesz (mint anno amikor megjelent a macbookok 15"-os változata).
Nem tudom, hogy mennyivel adna többet egy M2 SoC-ra való áttérés, főleg élettartam szempontjából. Úgy gondolom, hogy azért egy M1 proci 8GB rammal elég durva erőforrás egy tabletben még a mai napig is (és az iPadOS még nem használja ki), de bizonytalanság jár át.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest