Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
Úgy látszik hiába szajkózom. Garanciás telefont miért szedettek itthon szét?
Bármi baja van, küldjétek vissza az eladónak. Nem tudom miben bíztok amikor itthon szétszeditek, se alkatrész nincs itthon hozzá, garit is bukod vele...
- Felválik a képernyő? - küld vissza garis javításra
- Leesik de nincs nyoma? Küld vissza garis javításra
- Leesik és széttörik? - Küld vissza sima javításra!
Nekem egy hangszórócsere, egy vibramotor csere postaköltséggel és alkatrésszel együtt 4400 Ft-omba került. (nem garis javítás, mivel sajnos a tulaj már itthon szétszedette. Ha nem szedi szét a telót akkor 2100Ft-ból megússzuk) Ha valaki ezen vagy az időn akar spórolni, higyje el hogy meg fogja szívni..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bármi baja van, küldjétek vissza az eladónak. Nem tudom miben bíztok amikor itthon szétszeditek, se alkatrész nincs itthon hozzá, garit is bukod vele...