- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrx555
újonc
Sziasztok!
Kéréssel fordulnék Hozzátok!
Márciusban rendeltem egy Inew V3-t, imádtam...két dolog kivételével...óra beállítás nem működött rajta és ha reggel levettem a töltőről, akkor 10 perc alatt lemerült kb. 85%-ra 
A héten leejtettem...pont telibe hasra esett...nem tudtam utána bekapcsolni. Kiszedtem az akksit és aSIM-et megigazítottam újra megpróbálta, és zöld sárga függőleges csíkok jelentek meg
Később még 1 x sikerült bekapcsolnom, akkor az Inew logó megjelent és elkezdett fura hangon (bekapcsolási hang) nyikorogva zenélni, mint amikor merül le az elem...és azóta semmi...Telefon szervizes szétszedte, megnézte, semmit nem látott rajta hibát, repedést vagy bármit.. akksi be lett mérve és rendben van. Szerintetek kuka, vagy esetleg van reményem? Előre is köszönöm segítségeteket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa Rally
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Marathon (2025)
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- iPhone 13 mini 256GB gyári kártyafüggetlen 1. tulajdonos
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Márciusban rendeltem egy Inew V3-t, imádtam...két dolog kivételével...óra beállítás nem működött rajta és ha reggel levettem a töltőről, akkor 10 perc alatt lemerült kb. 85%-ra