Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
-
rokarudi
aktív tag
Szerintem aki ilyet vett, nem biztos, hogy elfogultság nélkül tud róla véleményt mondani, én sem

Amúgy szerintem az egyik legszebb telefon mostanában, nem csak a kínaiak között. Vannak hibái (bár nem annyira egetrengetőek), mint a gyengébb akksi, a gps beállítása, a telenoros sim kezelés, de úgy tűnik, hogy az újabb romok, ezeket fokozatosan javítják.
Nekem volt egy rövid idő romcserélgetés közben, amikor az idegbaj kerülgetett, de ez az én hülyeségem volt, nem a telefoné. Úgyhogy összegzésképpen, ha az ember tisztában van vele mit várjon a telefontól (ha telenoros, akkor azért még van teendő a vásárlás után), akkor nem lesz vele gond.
-
iamdoki
tag
Én egy percig sem bántam meg. Bár nekem hibátlan a készülék a rossz akksivisszajelzést leszámítva. Az 1.0.8 Gps fix rommal amúgy ez is jobb lett nekem. Működik minden rendesen, a gps tökéletesen vette pénteken a Bonyhád-Kaposvár-Keszthely túrát. Én újra megvenném ezt a készüléket, ha most akarnék telefont rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest