- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
beloadjoker #80698 üzenetére
Rendszergazdaként próbáld, vagy komp. módban. Akkuszabályzáshoz az kell, nincs alternatíva rá.
-
Chaser
legenda
válasz
beloadjoker #80694 üzenetére
Jahm, az lehet a gyári beep, BIOS-ban ki tudod kapcsolni. A powermanagerrel tudod állítani az eletronikát, onnantól az lesz az érvényes.
Érdekes volt ez az x220, én is akartam venni, nem tudom valaki vett-e. Anno mikor kérdeztem másokat soha nem volt készleten a gép, vagy épp bedöglött benne valami, szervizelik stb. Kifogni persze lehet sok mindent jó áron, de azért lehetnek meglepik. -
beloadjoker
őstag
válasz
Razermazer #80695 üzenetére
Nem hinném, ezekre gondolok:
http://hardverapro.hu/apro/lenovo_thinkpad_x220_core_i5_250gb_4gb_tobb_darab_6honap_garan
vagy MikRobot nem számít megbízhatónak? -
Razermazer
őstag
válasz
beloadjoker #80694 üzenetére
49k-ért kitépett usb-et kapsz meg házrepedtet, nem akarod te azt
többet költesz rá és ott is vagy a 80-90k-nál, értelme nem sok van.
Jó állapotút kell venni 60k-környékén szerintem. -
beloadjoker
őstag
válasz
Chaser #80693 üzenetére
Nem random sípolás, minden bekapcsoláskor kikapcsoláskor, ha csatlakoztatom a töltőt, gépelésnél valami kihozza, ott még nem jöttem rá mi pontosan.
Köszi, akkor ezeket feldobom szerintem, igazából ha minden igaz nemsokára eladom a kicsikét és váltok x220ra ha megint lesznek olcsón /egy héttel ezelőtt még volt hirdetve több db 49ért 6hó garival
egy olyat akarok majd kifogni
/
Addig szórakozok csak, kíváncsi voltam mit tud 8.1el, meglepően jól ment vele /még nem tettem erre a gépre wint szóval meglepett csak linuxal használtam/ gondoltam 10et is megnézemAkksira tudsz valamit? Ezeket a beállított értékeket hogy tudom törölni?
-
Chaser
legenda
válasz
beloadjoker #80692 üzenetére
W10 nem feltétlen fog hiba nélkül menni. Amik kellenek nagyjából w7-hez: vga driver, bár a wines is jó szokott lenni, lan esetleg, más nem nagyon így hirtelen. Segédprogikból akkuhoz a power manager és annak drivere. OSD-hez a hotkey csomag. Random sípra nincs 5letem, esetleg egy beragadt gomb lehet. Chromeot használok de nem tudom mennyit eszik, teszi a dolgát.
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Egy kis x200ról lenne szó, újraraktam eddig egy db linux volt rajta, most dualboot ubuntu meg win10, a kérdésem milyen driverek kellene win 10 alá? egyedül chipset drivert tettem fel, ezen a gépen win még nem volt nálam, ezért lövésem sincs mit kell felrakni és mit felesleges, és lenne még egy dolog, akksinál töltéshez linuxon be voltak állítva a határok, 86%ig töltsön pl, ezt hogy tudom most kiszedni? tlpvel volt beállítva és megmaradt. Ezenkívül milyen akksi kímélő karbantartó programot tegyek még fel winre?
Előre is kösziJa és a gép ha wint használok sípol bekapcsolásnál, kikapcsolásnál, és néha amikor gépelek, ez mitől van?
Előre is köszi!
Ezen kívül ki miylen böngészőt használ? a lényeg hogy minél kevesebbet egyen, winre kellene mert winen belül még szokott menni egy virtuális gép is -
Tikakukac
titán
válasz
Santiagain #80687 üzenetére
Nem sajna, az elem az max hibakódot ad.
-
totron
addikt
válasz
Santiagain #80687 üzenetére
Ugyanez elmondható az alaplapról is, nem? Nálam se tudni, hogy lap vagy vga, de elpusztult az r31-em, széteséssel kezdõdött ez is. Tápra dugva semmi sípolás, csak indul, magától. Venti pörög, cdrom villog, de nem olvas, kép nincs. Kísérteties. Inkább lap. Mondjuk mindegy. Kár, szerettem. Gyász!
-
ADAM1337
nagyúr
T400-nál sokat dob ha a procit kicserélem P8400-ről mondjuk T9400-ra ? (Kemény 5ezer forint használtan egy ilyen processzor.)
Szerk:
Passmark szerint 1400(p8400) vs 1700(t9400), máshol meg kb 10% órajel difi alatt van a különbség.
Az nem túl sok. -
Santiagain
őstag
válasz
Razermazer #80681 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy VGA, mert amikor egyszer még elindult, akkor a VGA tökéletesen működött.
(#80684) Tikakukac: Láttam, hogy az ebay-en rengeteg CMOS elemet árulnak T60-hoz. Az nem tud úgy tönkremenni, hogy ne tudjon elindulni a gép?
-
Tikakukac
titán
válasz
Santiagain #80680 üzenetére
Medzsik, tehát ram kiberak, cmos reset, szokásos dolgok. Ha minden csődbe megy akkor temetés.
-
Francia91
veterán
válasz
Razermazer #80681 üzenetére
Intel-esből több halott T60-assal találkoztam, mint ATI-ssal, Chaser is így van vele...
-
Razermazer
őstag
válasz
Santiagain #80680 üzenetére
Hát ez szerintem vga lesz ha a mobility radeonos géped van, ha inteles akkor nem valószínű de az sem megy örökké. A másik tipp pedig alaplap. Majd a többiek kijavítanak ha nem ez a gond.
-
Santiagain
őstag
Sziasztok!
Angol nyelvű oldalakon, sajnos, nem találtam megnyugtató választ. Hátha itt belefutott valaki hasonlóba.
T60. Először lefagyott úgy, hogy közben a képernyőn szétesett a kép. Újraindítás után 4 (nem 4*4!) sípolás és se kép, se hang. Kb. az ötödik kísérletre még újraindult egyszer pár másodpercre, azóta semmi, csak a négy normál hosszúságú sípolás.Előre is köszönöm a segítséget!
-
metal01
őstag
válasz
roti86 #80678 üzenetére
Igen ez valószínű a bizonyos "CPU whine" jelenség. De nekem akkor jelentkezik (leginkább) amikor az akku benne van a gépben. Akkor a cicergés mellett van egy idegesítő sípoló hang is. Ha elküldöm sleepbe, akkor hallani igazán. Ha kiveszem az akkut és úgy kapcsolom be töltőről akkor nem sipákol. Valahonnan szerzek egy másik akkut és kipróbálom. Lehet, hogy az akku áramkörei szarakodnak. Kár lenne érte mert kb. 7 órát bír :/
-
mutyuru
aktív tag
Előre is elnézést, hogy itt offolgatok és tudom nem témába vág a dolog, de megbízom a ti tapasztalatotokba.
Szóval a probléma, hogy vmit bekapott a gépem - féleg a Google Chrome-t érinti: klikkelek a weboldalon és betölt egy kéretlen oldalt randomra tőrténik, de elég idegesítő.
- Lelőttem a hálózatot
- kipucoltam a browser adatokat,
- teljes vírusellenőrzést csináltam (avast pro verzió), - boottal is indítottam az ellenőrzést
- megnéztem a boottal induló programokat
- futattam a spybotot, ami mindig talál valamit és eltávolítomMégsem tudok megszabadulni ettől a kártevőtől. Mit tudtok tanácsolni? Mit használtok spyware eltávolításra?
Van megbízható reklám blokkoló program, akár browserba integrálva?Üdv.
M -
Razermazer
őstag
válasz
totron #80674 üzenetére
Tartsd be a user manual sorrendet és semmi probléma nem lesz. A wifi kábeleknél kell némi odafigyelés a sorrendet figyelembevéve, és hogy a nekik kialakított fémcsatornába legyenek. A fémcsatornából való ki és betételnél ügyelni arra, hogy ne nyírd el a kábelt mert akkor bukta. Ugyanez vonatkozik a mobilnet kábelre is ami a hangszórónál fut.
A hűtőnél a csavarok ki és becsavarozása mindig diagonál irányba történjen. Számozás szerint, óramutató járását tekintve a bal felső sarok az 1-es jobb alsó sarok a 4-es aztán a 3-as 2-es értelemszerűen. Paszta középre egy pötty a többit a hűtő szétnyomja nem kell kenegetni azzal csak buborékokat csinálsz.
Kb ennyi, lassan, biztosan nem kapkodva és baj nem lesz, különböző csavaroknak külön kis dobozka, hogy összerakásnál ne keverd össze őket, így a menetet nem nyírod el. -
totron
addikt
T500 újrapásztázás projekt. Mire kell figyelni szétszedésnél? Minden tanács, tapasztalat jól jön.
-
cildren
tag
válasz
Razermazer #80671 üzenetére
tehát chaser-nél is van esetlegesen
-
Razermazer
őstag
válasz
cildren #80668 üzenetére
Mondjuk Jó Áron biztos nem tud senki áfa, köfa, anyám kinya nélkül, mert akkor lenne jó áron.
Te biztos értékelnéd
Van gyári megfizethetetlen kategóriában, van utánagyártott olcsóért zsákbamacska kategóriában, és van gyári használt mérsékelt áron. A hol hardverapró, e-bay, chaser, így hirtelen. -
Wolfskin
őstag
sziasztok,
nem tudjátok, hogy a képernyő szélén lévő gumibakot be lehet szerezni valahogy? vagy mivel lehet pótolni? azt, amire fölül a képernyő lecsukott állapotban
konkrétan egy t420s-hez egy egy x220-t hez is kellene. -
cildren
tag
Sziasztok!
Valaki nem tud jó áron 100%-os 9cellás akkut T420-hoz? -
metal01
őstag
válasz
donjohnson #80666 üzenetére
Ha volna
Szerk.: Ha valakinek van esetleg Pesten és kipróbálhatnám valamikor érdekelne a dolog. Hátha tényleg az a baj :/
-
metal01
őstag
válasz
Chaser #80664 üzenetére
Próbáltam másik táppal. Azzal is csinálja. De a fura, hogy csak akkor amikor az akku bent van a gépben. Ha kiveszem akkor nem. Az akku nem rossz, az tuti. Inkább valami konstrukciós bug lehet ez, mert nem csak nálam jön elő. Viszont idegesítő mert néha olyan, mintha a fülem csengene...
-
metal01
őstag
válasz
tototos #80662 üzenetére
Az bizony tud hangoskodni. Nekem is volt egy WD black anno a T400-ban. Cseréltem blue-ra. Most egy WD red van a T420-ban. Az utóbbi kettő már csendesebb sokkal.
Engem inkább ez a cicergés/magas frekvenciás sípolás zavar a T420-nál. Kifejezetten akkor hallatszik, ha az akku benne van a gépben/vagy akkuról használom. Ha kiveszem az akkut és úgy nyomatom tápról akkor nem sipákol. Ha az akku bent van akkor igen. Ha elküldöm sleepbe a gépet akkor is nyomatja ezt a zajt. Olvastam külföldi fórumokon is, hogy létező jelenség, de megoldást nem nagyon tudnak. :/ Esetleg valakinek van ötlete?
-
tototos
addikt
T420s 1 hét használat után:
A t400-hoz képest eléggé érezhető a különbség a i5-nek köszönhetően. Ventillátor nagyobb fordulaton kicsit hangos, de nem vészes. Ami jelenleg a legnagyob zajt generálja a gépben az a 7200-as hdd. Nem gondoltam volna hogy ennyire hangosak a 7200-as hdd-k. -
beloadjoker
őstag
Hali!
Linuxra keresnék egy programot, le kellene mérni hogy teljes töltéstől lemerülésig mennyi időt bír a lapos akksin, mit tudtok ajánlani? Ja és most be van állítva hogy 85%nál ne töltsön tovább szóval attól kellene.
-
pippin12
tag
válasz
zolion01 #80625 üzenetére
Nálam a winupdates hangkártya drivertől fagyott ugyanígy (t500), azt le kell tiltani wushowhide tshooterrel. Egyébként a megjelenés óta win10 van fent nálam eddig semmi gond, ati is megy igaz nem sokat használom, kopp-kopp
.
-
Chaser
legenda
Így van
T500-nál is a dual vga-s verziókhoz van 90-es.
bucihost Ha döglött rendszer szempontjából olyan mintha nem lenne. Cellazárlatossal sztem át lehet verni, amit hibátlannak érzékel a rendszer, de valójában 5-15 perces,
szerk: Nagyobb kapacitású mindig lehet a töltő, az nem baj. Áramerősség is lehet nagyobb, annyit vesz fel amennyit kell. Feszültség nem térhet el, de az azonos. Mai gyerekek nem tanulnak elektrot?
-
Francia91
veterán
válasz
bucihost #80651 üzenetére
Attól függ, hogy milyened van hozzá, ennyi
Persze, mindkettővel elmegy, kompatibilis vele
De azt figyelembe kell venned, hogy 65W-os töltővel csak akkor fog max teljesítményen is működni a gép, ha benne van az akku is, különben ha csak a 65W-os töltőről hajtod, visszaveszi a CPU órajelet
90W-osnál nincs ilyen probléma -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
T61-nél az mitől függ, hogy 65 vagy 90w-s a töltő? kompatibilis vele mind 2?
-
élőflóra
csendes tag
Sziasztok!
jelenleg egy T400 és egy T500-ast gyűrünk a munkában.(könyvelés). Szükség lenne ismét egy új gépre, egy T510-est néztem ki.Mennyire nagy ugrás egy átlagos felhasználás során az 500-as szériához viszonyítva az 510? Ugyanolyan csendben és hűvösen mennek? Bocs ha láma a kérdés de abszolut laikus vagyok.
A munkán kívül néha filmet is nézek, de semmi extra felhasználás.
E kettőt néztem ki, bár nem tudom megéri-e a drágábba invesztálni?
http://laptopsystem.hu/adatlap/14393011657165
http://laptopsystem.hu/adatlap/14437097743398
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
törölt tag
Sziasztok. Erről vélemény? Esetleg alternatíva?
Üdv.
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Eddig olyanokat olvastam, hogy t420 és t520 max 8gb ram-om támogat, de most észrevettem, hogy a t520-ban, amit én rendeltem i5-2430M van, ami elvileg 16gb rammal is elvan... akkor most hogy van ez, max mennyit pakolhatok bele, 8 vagy 16 gigát?
-
Chaser
legenda
válasz
solaris7 #80631 üzenetére
Én nem használtam semmire, csak az UI-t néztem mi változott, 10 percekre volt bekapcsolva. De ez is megterhelő volt neki
Oké, nem támogatott gép, de újabbaknál is csinál érdekeseket, az m$ helyében ennyire nem égetném magam. Prebeta is erős túlzás erre.
atomanti19 Nem az.
Francia91 8540p-t nyúztam a napokban, abban nvs5100 van, 128 bites. Forrófejűtől nagyon messze van az is. Sokan azt mondják első genes core i nagyon fűt, nem tapasztaltam. Sandy biztos sokkal takarékosabb, de annak kisebb a mag felülete is, kevesebb hőt tud leadni.
-
válasz
atomanti19 #80633 üzenetére
Nekem i5-520m CPU mellett van a T510-ben, néha World of Tanks-ot játszottam rajta vagy régebbi játékot. Egyáltalán nem mondanám forrófejűnek, de cserébe nem is teljesítmény bajnok.
-
Francia91
veterán
válasz
atomanti19 #80633 üzenetére
64 bites memóriasávszélességgel nem a melegedős fajta
-
atomanti19
aktív tag
NVS3100m nagyon melegedős?
-
solaris7
tag
válasz
Chaser #80630 üzenetére
Üdvözlet mindenkinek.
Én kétszer próbáltam kb 10 perc után megfagyott,simán böngészés közben
Két hónappal megjelenés után szerintem vicc kategórai az ilyen " Számos újdonság a kiszivárgott Windows 10 build 10558-ban" Meddig megy ez így,örökké? A win7 tökéletes használom is ha kell de napi használtra maradok a linuxnál T500-on gyors és szép is mégsem hajtja a gépet. -
Tikakukac
titán
válasz
zolion01 #80628 üzenetére
Az tuti, hogy nem "a nyugodtan éljen a gazdád" helyről. Nálam 1 lövése volt, pedig friss asztalim van, semmi váltogatás, spéci szoftver, semmi az ég egy adta világon. Első omlás után byebye. Szórakozzanak mások édesanyukájával, töltök elég időt mások gépeivel sajátomat használnám inkább.
-
zolion01
tag
válasz
FoxiestFox #80627 üzenetére
Igen. Egy kicsit túlzásba estek. A VGA váltás is tökéletesen működött, amíg egyszer csak egy óvatlan pillanatban felrakta az ATI3650 drivert, mert az frissebb. Na azóta sem bírtam működésre bírni, az sw-t, de ez nem is érdekes.
Kíváncsi lennék, honnan veszik a drivereket, a chip készítőjétől vagy a laptop, brand gép esetén az eszköz gyártójától? -
-
zolion01
tag
válasz
FoxiestFox #80624 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
-
zolion01
tag
Sziasztok!
W500 Win10-en egyszer csak gondolt egyet és indítás után elkezdetett lefagyni.
Teljes random, hogy 1 perc vagy 10 percig bírja, és bármely VGA-val megcsinálja.
Linux alatt semmi gong, a gép hibátlan.Valami ötlet?
Köszi előre is.
-
totron
addikt
Ebben csak Intel van.
-
Tim82
félisten
válasz
totron #80618 üzenetére
BIOS-ban switchable GPU-ra van állítva, ugye?
Abban meglehetősen biztos vagyok, hogy XP nem támogatja a GPU váltást menet közben, szóval vagy a Radeonra vagy az Intelre lődd be a BIOS-t.
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Egy Thinkpad T430-cal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Ha bedugom töltőre, akkor a gép csatlakozójába eléggé tud jobbra balra mozogni a töltő feje, nem az a bedugom és megmozdítani se lehet fajta. Nem kell hozzá nagy erő, hogy elmozduljon, de a töltést veszi simán. Mennyire normális ez? Félek, hogy egyszer csak bemondja az unalmast és nem tölt többet, bár van rá gari. Amúgy ha töltő csatlakozót kellene a gépbe cserélni, az csak az alaplappal együtt lehet?
-
Molk
tag
Köszönöm a válaszodat.
A driverrel már szórakoztam, nem segített. Most megnéztem ezzel a DCP latency checker-rel de okosabb nem lettem (Alapból a zöld sávban mozog, de néha random felmegy 4000-ig).
"A magasabb impedanciás fejhallgatókkal kevésbé csinál ilyet az alaplapi Conexant cucc" Igen, valószínűleg ez lehet... (Amíg nem veszek egy Dragonfly usb dac-ot, addig lehet az lesz amit ajánlottál.) -
totron
addikt
T500-hoz az LCD invertert mennyiért mérik? Látni 12k-ért is, ugye nem ez az átlagára?:S Ennyiért már panelt veszek.
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
mclaren777 #80576 üzenetére
Erős, de mégis csak műanyag ház a T széria roll cage-éhez képest.
Az L széria az R és az SL utódjának van szánva. A legutóbbi L modellek egészen decensek - L450 pl. kapott IPS panelt -, de én inkább rászánnám azt a plusz pénzt egy T420-ra az L420 helyett. Ha nem hurcolod túl gyakran és megbízható bolt ad egy év garanciát az L420-ra, akkor azért megérheti, de csak akkor.
Molk:
Esetleg egy driver újratelepítés, illetve DPC latency ellenőrzés nem árthat. Azt írják amúgy, hogy magasabb impedanciás fejhallgatókkal kevésbé csinál ilyet az alaplapi Conexant cucc. De alapvetően jobban jársz valamilyen külső USB-s hangkártyával, pl. Creative Sound Blaster Play, ha nem akarsz sokat költeni rá.
Szokásos dolgokra érdemes figyelni: burkolat állapota (ne legyen törött pl. a palmrest a sarkoknál, vagy az alsó ház a zsanérok táján, illetve az ottani sarkoknál stb.), portok működnek, nem melegszik-e túl egy rövid stresszteszt alatt, kijelző pixelhibás-e (ajánlom a Dead Pixel Buddy nevű kis programot a célra, egy pendrive-on vidd pl. magaddal), BIOS ne legyen lejelszavazva.
Egyiket sem arra tervezték, hogy a kijelző tetejénél fogva hurcolászd - régen többek között ezzel lehetett kinyírni a T40-T41-T42 notik alaplapját, mert ugyan tök jó mutatvány volt a történet, csak épp azzal nem számolt senki sem, hogy közben azért az alaplapon keletkezhetnek hajszálrepedések, amik elősegítették az USB vezérlő és a VGA megmakkanását. A T500-nak pont elég nagy valószínűséggel előfordulva meg szokott lazulni a zsanérja és produkál 90 fok körüli szögben kinyitva egy-másfél centis holtjátékot is akár, úgyhogy lehet, hogy inkább a Te T500-ad volt a kivétel.
-
bluekoli
tag
Nemrég váltottam T500-ról (céges laptop volt, amit le kellett adnom) T420-ra (ezt vettem helyette privátban), és ami feltűnő különbség, hogy a T420-nál a kijelző zsanérja mintha gyengébb lenne. A T500-ast simán megtudtam fogni a kijelzőnél úgy, hogy a saját súlyától nem nyílt ki, míg a T420-nál már nem ez a helyzet. Ez normális vagy a T420 zsanérja kopottabb mint a T500-é volt?
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, a T41 b.e bele lehet tenni 2,4" sata vinyót? van ilyen IDE --> SATA átalakító?
-
utgyuru
aktív tag
T430-nál mi a normál CPU hőmérséklet? Netezek, torrentezek, spotify megy általában, nekem ilyenkor 60-70 °C körül szokott mozogni. Viszont ha DLNA-n streamelek a gépemről, és ffmpeg-el trasncode-olnia kell a filmet, 90 fok köré megy. Nem nagyon vagyok benne a médiában, ehhez már karcsú ez a hardver, vagy a hűtésemmel vannak a gondok?
-
Mohhoj1986
tag
Tudtok arra vmi megoldast h T400-nal win10 alatt a tapipad nem százas???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest