- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Fel az intel wifinek telepítős a drivere, de megpróbáltam manuálisan hozzáadni és akkor sem ismerte fel azt az eszközt a kezelőben. (
Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy az az, de minden más megvolt.. Kb. fél órát szórakoztam rajta, de nem jutottam előrébb.A TeamVieweren én is gondolkodtam, csak már nagyon nincs ötletem, hogy mit lehetne megpróbálni így távolról. Egészen biztos, hogy azelőtt működött a wifi, hónapokon át nem is látott kábelt. Aki használja nem is hiszem, hogy tudná hogy hol lehet kikapcsolni, driverből is max a win frissítések mentek, de reinstall nem segített semmit.
Azon gondolkodom még, hogy esetleg vmi linux live cdről bootolva meglehetne majd néznem, de ha ott sincs, akkor másra nem tudok gondolni.
Persze még a kábelt ellenőrizhetném, de mondjuk asztalon volt tartva a gép, szóval annak csekély esélyét adnék, hogy esetleg elmozdult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe magyarított bill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest