- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
#01758976 #82544 üzenetére
De nekem semmi bajom így az Operával, nem használom az Intel grafikát, max ha nagyon kell az akkuidő, akkor pedig túlélem, ha épp nem görget simán.
Feltettem ezt a fentebb linkelt kiegészítőt Firefoxra, igazából ugyanúgy működik, mint Opera minden nélkül.
1080p html5 megy így is, úgy is, 1080p 60fps nem megy így sem, úgy sem. -
Chaser
legenda
válasz
#01758976 #82037 üzenetére
Gyanús nekem is, de akár. Ha mondjuk pont onnan veszik lazán lehet reális az ár.
Tim82 December hónapban?
De lényeg a lényeg, az hogy neked mákod volt, nem jelenti azt hogy másnak is lesz, %-os esélytől függetlenül. Lehet nálad épp bedöglött a röntgenük
Elég durva jószággal dolgoznak, az akkut simán kiköp, vagy 500 millió csomag volt és már nem tudták hova tenni, vagy a géppel volt valami. Kell ott a bevétel, kevés még a stadion...
szerk: Ez lett volna a legkedvezőbb
Nyilván jobb a 23 is mint a 28, pláne ha még 28-ra megy pk is.
-
Zsocy155
őstag
-
HSM
félisten
válasz
#01758976 #81928 üzenetére
A Win8-Win10-en nem mér jól a program, amit használunk.
De, amúgy lehet köze az OS-hez is.
Lehet a win7 csinál valamit, amit nem kéne neki. Én mindkét gépemen (T410/T420) csak win7-et használtam, mivel azokhoz volt licensz a gépeken.
No, meg nem is szeretem az újabb OS-eket, szval duplán nem erőltettem a dolgot.
-
Chaser
legenda
válasz
#01758976 #81865 üzenetére
Ha nem lett volna ez a lehetőség lehet én is megléptem volna a panel cserés dolgot, de így kimarad
és ha nagyon akarom még mindig cserélhetem , kijelző magában 20k biztos a gépből. Ráadásul FPR palmrest, 3g modem - el lehet adni ha nem kell vkinek -, i7-USB3, ezt most nem lehetett kihagyni nah
adabra Nagy eséllyel csapágyas lett. Aprón bontásból nézz hozzá, sztem úgy jössz ki legjobban. Ha valaki lakik a közeledben és tud segíteni úgyis rád ír.
Paszta cserétől sokkal jobb hőmérsékletek lehetnek. Nagy mértékben függ attól, most mennyire jó a paszta.szerk: Dhampir "Gyárilag az összes x220 és x230 ami IPS bomba. Folt és pixelhibás minden második, idővel csak rosszabb lesz." Ööö...az ugye megvan, hogy bármelyik panel lehet pixelhibás és foltos bármikor? Én alfánál csak egyet láttam, többire nem is voltam kíváncsi mert hibátlan. Vett más is, nem tudok panaszról. Ha gané panelek lennének bennük már ott virítanának a hirdetéseknél. Pixelhibára tudtommal sehol nincs garancia, kivéve ha gyári garis és ott is a gyári policy érvényes. Felhősödés is ue. a téma, nagy disznóságnak kell lenni hogy ne hajtsanak el vele. TN-eknél is lehet/van ui. hiba.
-
Dhampir
félisten
válasz
#01758976 #81865 üzenetére
Ha meg igazán jót akar, egy sima tn, majd jön egy nem gyári új ips mondjuk tikától, aztán pár év pihi )
Pont "tika írta le a korábbiakban, idézek belőle:
Én eleve kijelzőcserével kalkuláltam. Gyárilag az összes x220 és x230 ami IPS bomba. Folt és pixelhibás minden második, idővel csak rosszabb lesz. Fórumok külföldön robbannak fel kb. ezektől.
Mások is beszámoltak itt problémákról, szóval elég gyakori. Garis gépnél még nem lehet nagy gond, ha eljön a "szellem" órája, mert még panelcserére be lehet adni a szervizbe.
-
-
-
-
Gondwana
addikt
válasz
#01758976 #29774 üzenetére
(akár SATA3 is mehet bele, mert a HDD-k/SSD-k képesek visszaváltani legacy SATA módokra, csak az elméleti maximális sebesség lesz alacsonyabb. Rendszerint SATA1-es HDD-ket olyanokat találsz, amiket hardware-s titkosítással is elláttak, de ugyanezeknek a lemezeknek rendszerint van encrypt. nélküli SATA2 párjuk)
Mi van itt ma? Mindenki csak olvas, beesik egy kérdés, mindenki egyből válszol? -
audi100td
nagyúr
válasz
#01758976 #29774 üzenetére
Az X60 max 1,5Gb/s átvitelre képes (gyakorlatban inkább 130MB/s körül), de mehet bele nyugodtan SATAII-es vinyó is, nem ez lesz a korlátozó tényező, a merevlemezek még az általa biztosított 3Gb/s sávszélességét sem képesek kihasználni, SSD-nél már más a helyzet, de abból is mehet akár SATA3-as, csak vissza lesz fogva.
Szóval a lényeg, gyakorlatilag rakhatsz bele bármilyen SATA csatolófelülettel ellátott 2,5-ös meghajtót. Ha esetleg érdekel, van feleslegben egy 160-as Toshiba vinyóm, részletek priviben.
-
Shadowfax
addikt
válasz
#01758976 #27012 üzenetére
Nem írtad, milyen OS-t használsz, XP-nél:
Vezérlőpult - Egér - Egérmutató beállításai - itt a ''A rámutatás pontosságának javítása'' elől szedd ki a pipát.Ezzel se lesz 100%-os, de a billcsere sem megoldás. Thinkpad fícsőr.
A másik ok lehet hardveres is, ahogy tanult kollégát idézem:[link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged