- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Kifogás van
Videós útmutató szereléshez van [link]
Egyébként valami pc boltba vagy szerzizben valószínűleg meg tudják csinálni, ha néhány ezrest rászánsz.
Nekem akkor ment 90 fok fölé, amikor már nagyon koszos volt a hűtő és a venti. Persze környezeti hőmérséklettől is függ, azért 80 alatt szokott lenni (T7100, T7300, T8300 procikkal használtam már).
T61 akku kapcsán ma reggel ilyesztgetett az utángyártott, amit nemrég vettem. Azt jelezte, hogy meghalt. De most meg megint jónak tűnik. Lehet kontakthiba volt valahol. Remélem nem csinál rendszert belőle.
-
-
xcds
őstag
Ha megvan a max szorzó, akkor ki kell venni előle a pipát, tehát ilyenkor az egyel kisebb szorzó lesz a max stressz tesztnél és ugyanúgí próbálgatni egyre kisebb feszekkel. ha ez is kész, ezt is kikapcsolod és mész egyel lentebb. A super lfm-en bírnia kellene elvileg a legkisebb feszt is, érdemes használni. Az ida nem fontos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na próbálgatom a programot, jelenleg a max szorzónál lévő feszt tesztelem. ( 0.9375V és más így 15 fokkal hűvösebb a gép, Prime95 2 órája megy)
Kérdésem az lenne, hogy ha most a max szorzónál megtalálom a lehető legalacsonyabb feszt, akkor már csak annyit kell csinálnom hogy csökkentem a kisebb szorzóknál is a feszt majd tesztelek? Vagy van még valami más is?
SuperLFM and IDA szorzóval érdemes foglalkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest