Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
stojesz
üzenetére
Ha már használtál benne hazai SIM-et és ahhoz használtad a Lenovo Mobile Broadband Activator nevű programot, akkor szerintem igen.
T500-ban (ami ugyanazt az Ericsson F3507g-t használja, mint az X200s) gond nélkül ment a horvát Vipnet mobilnetes sim, igaz, a lefedettség szar volt, de működött.
-
-
-
-
-
lapa
veterán
válasz
stojesz
üzenetére
ha tényleg mindent kikapcsoltál, akkor feltolnám a modbiost (valaki majd linkeli remélem) és megnézném.
esetleg palmrest lecsavaroz (ez alul 9 csavar billzettel együtt, 1 az akksi alatt), és lehúznám az elemet egy éjszakára. attól megdöglik az összes kis troll manó benne.
dehát ezek már inkább placebok, hogy elmondhasd hogy még a legperverzebb dolgokat is kipróbáltad. a passzív hub (ahányszor kell) az gyorsabban elővehető.
-
Peet91
aktív tag
válasz
stojesz
üzenetére
Nos nem ismerem behatóan a dolgot, de annyit tudok, hogy a business class gépeknél szokás ugye beépíteni egy rakás remote management meg security cuccot. Ugye a thinkpadekben van a plusz security chip stb, de van ami az intel oldaláról jön, konkrétan az Intel vPro "csomag" aminek a része az AM (Active Management) szolgáltatás is. Ha jól értelmeztem a leírásokat, akkor "admin" oldalról kell hozzá egy speckó remote management szoftver, amivel lehet buzerálni az gépet, pl. távolról wipeolni a vinyót, lezárni a gépet, és egyebek.
Szerintem átlag felhasználóként nem lesz szükség ezekre. Engem spec csak idegesít pl. ennek a windows-os intel chipset driverrel együtt települő szolgáltatásközpont meg lopásgátló technológia meg minden retek, ami csak csipog, de teljesen felesleges.
-
válasz
stojesz
üzenetére
éna z f12-t szoktam nyomkodni, ha nem vinyoról akarok bootolni. akkor feljön egy menü és lehet választani a felismert eszközök közül, hogy melyikről induljon.
az lehetséges, hogy először ezt a biosban is be kell állitani. és az f12 sem biztos. sosem tudom. én az f11-f12 nyomkodom felváltva és úgy tuti bejön a boot menü
ha nagyon nem megy, használd a dokkolót, ha már van és arról bootol a noti.
próba-cseresznye! -
-
Grafirka
őstag
válasz
stojesz
üzenetére
W500 as homersekletek ( nem volt ujrapasztazva csak neha kiporszivozom a legjaratokon keresztul, nem szedem szet)
T9400CPU / alap homerseklet , sima netezes, ~ 38C, HDmovie ~ 50C ( az intel videovezerlovel)
Ati FGL dedikalt videokartyaval atlagosan +10C az elobbi ertekekhez kepest de ez mar masik tortenet.Az 50-60 C nincs veszely , viszont kicsit magas.Erdemes lenne megnezni,nics e rosszul pasztazva.
Ezt csak azert mondom , mert a cegnel volt egy T500 as ill. T400as amelyeknel voltak homersekletproblemak, a szervizes srac szetszedte es mindkettonel egyszeruen csak rosszul volt felkenve a hovezeto anyag.A T500 nal ha jol emlekszem csak a 75% jutott a pasztabol. Megtisztitotta , ujrakente es azota is megy mindketto hibatlanul. -
-
Tikakukac
titán
válasz
stojesz
üzenetére
Tippelek a 10 millásért: egy sima netes terhelés alatt ebből max 5 fokot tudsz kiszedni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez ennyit tud, most próbálom x200-as lapra visszacserélni az eddig legjobb sl9300-as lapomat, na az tudott dolgokat hőmérsékletben, kár volt eladnom...Annyira nem fog melegedni, de valahonnan kéne még 2-3 kisebb lap, csinálni kéne egy nagy tesztet. Szívós ügy, mert valahogy pont nem keresztezik nálam a lapok egymást...
-
Tikakukac
titán
válasz
stojesz
üzenetére
Nem tudom ki hol látott roll-cage-et ilyen X-es gépekben. Meg ki hogyan gondolja, hogy hova fér el és hogyan lehetne egy ekkora gép 1,5kg azzal.
A T60-ban elfért mindenhol, de lett is 9 cellával vagy 3 kiló meg vagy 4 centi vastag. Ahol roll-caget írnak ott szerintem erre a minden egybe építésre gondolnak, de klasszikus váz ebben nincs. Az ziher. Feltűnt volna így 20-30 gép után
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)