Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramrit
tag
A venti azért tud zavarni, bár jobb mintha megeledne,pláne meg ha ölben van a gép. Valami progit ajánlottak már rá egyébként hogy hogy lehet szabályozni. Összességében nem találok jobb gépet ebben a kategóiában, talán lenovo g580,de a probook anyagát megnézve,ez gép lesz pár év múlva is, még ha NASA programok nem is futnak rajta :-) de a külsö mindent visz.
Köszi az infókat,ha van még valami,szivesen olvasom.felecsd'el
-
Vigneau
félisten
Na jó, való igaz - de azért 1/2 évesnél lehetnének frissebbek is a driverek. Viszont valahogy mintha nem mozognának a dVGA órajelei, lehet ráállítom a GPU-Z-t. No meg az volt a fura, hogy a HP oldalán levő Intel VGA driver nem ment fel, csak az Intel eredeti oldalán levő. A dVGA esetét pedig már tudod, az a legfrissebb HP átirat.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
sagit
veterán
én is most néztem
fel is rakom, mert f20-al kaptam a gépet és azt már nem lehet downgradelni, se whitelist-es biost felrakni
nagy kár, pedig szívesen tuningolnám a procit 2,13 ghz-re
bár lehet hogy arra lassan lesz törés ameddig az f21-re nem
ki tudja arra lesz-e? és tippre tuti hogy azt sem lehet downgradelniLG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Vigneau
félisten
Muris ez a garancia beazonosítás. A honlap szerint 2012.04.23-án lejárt, miközben papíron jövő év augusztusáig érvényes. Nofene, lehet, valamit elgépeltem. Kivettem az akksit és ott néztem meg az azonosítókat (már amit annak véltem: serial --> sorozatszám, product --> cikkszám).
Ahogy elnézem, páran járunk hasonló cipőben. Én is olvastam róla korábban, hogy a gyárból való kibocsájtástól és nem a bolti értékesítéstől számol a gyártó. Vagy valami hasonló...
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Dhampir
félisten
Energiagazdálkodási beállítások?
Milyen energiasémát választottál a Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/Energiagazdálkodási lehetőségek/Energiaséma kiválasztása lapon?
Az eszközkezelőben a hálózati eszköz tulajdonságainál az Energiagazdálkodás fülnél nincs kipipálva, hogy a gép kikapcsolhatja az eszközt, hogy energiát takarítson meg, bár ez nem közvetlenül erre vonatkozik, de semmi ne kapcsolja le a Wi-Fit.A HP Network Assistant fent van?
-
Dhampir
félisten
Érdekes, ez valami szoftveres marhaság lehet.
Nálam ment egyszerre LAN és WLAN, azzal tudtam virtuális routert működtetni, de mindez még Fujitsu LifeBook A530 alatt történt.
A ProBookon két Wi-Fi antenna is bekapcsolható, a beépített és az USB-n keresztül csatlakoztatott külső eszköz egyaránt működik.[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
persze, müxik
a 2530p-ben express card 1.0 van, ami egy 2,5 Gbit/s-es Pci-e csatornával kapcsolódik a chipset-hez (ez elméleti maximumban így ugye 320 MB/s-es átvitelt kínál)
az USB3 elméleti maximuma ennek pont a duplája (5 Gbit/s=640 MB/s)
de még így visszafogva is 5* gyorsabb az USB2-nél ( 480 Mbit/sec=60 MB/s)persze ez csak papíron van így, hogy mennyivel gyorsabb azt nem tudom. Nincs USB3-as eszközöm, csak azért ezt a kártyát vettem hátha lesz a jövőben
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Dhampir
félisten
Feltételezem, hogy a HP Connection Manager szoftvere kell hozzá, de nem biztos. Külső modemeket használtam már, beépítettet még nem nyílt lehetőségem használni.
Érdemes reálisan gondolkodni az eladást illetően, bár sajnos sokan mélyen áron alul hajlandóak csak vásárolni, a balek meg ijedtében gyorsan eladja, mielőtt még árverésre bocsátaná.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Valamivel lassabb lesz mint egy natív USB 3.0 csatlakozó de még így is kb tízszer gyorsabb mint az USB 2.0.
MOD
sagit
HDMI-re van valami megoldás? Az én gépemen csak Displayport van, HDMI-DP átalakító kábellel használom de így csak a kép megy át.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
sagit
veterán
igen olyan volt mint amit linkeltél, apumnak még most is olyan van csak újabb generáció (i5-el már, nem c2d val)
a 2.1 nem rossz tényleg, de én szeretem a hangerőt naam itt az express card-ba dugható 3 db usb 3 kártya
nekem is ez volt a kevés ( usb)
és még a hdmi is hiányzikakinek meg van kedve megtuningolhatja a noti világítását: [link]
-
sagit
veterán
én az expres card slotba vettem potom pénzért + 3 usb-t
linkeljem?nekem a dellben csak 3 cellás volt, jó volt ah elment 2 órát
a hp-ban 9-es van és 8 óra+ netezve wifiről
a dell tényleg jól szolt notihoz képest de rendes hangzása azért annak sem voltLG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
hwinfo32-vel a ventit szabályozhatod, akkor csendesebb lesz
am nálunk is megtetszett barátnőmnek a masina, én egy 2510p-t vettem neki
netezésre az is teljesen elég, egyedül az 1080p youtube fekteti megam én is Dell Studio XPS-ről váltottam vissza, onnan nekem az ips nagyobb felbontású kijelző és a világító bill hiányzik csak, az erősebb hardver cseppet sem
a 3 kg-os súlyról és a rövidke üzemidőről nem is beszélve
-
Thusor
őstag
Akkor már tényleg csak az marad, hogy az érintőgomb megbihásodott. Mert ha nincs letiltva biosban. Szoftveresen kikapcsolható-bekapcsolható...ezzel szemben pedig az érintőgomb nem reagál, akkor tuti nem stimmel vele valami.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
-
sagit
veterán
hwinfo32 nevű alkalmaással tudod a ventilátort szabályoni
én fix 1500 rpm-re állítottam be és így nagyon hallk
a hőmérséklet rendben van de rmcock-al érdemes alulfeszelni a procit, akkor megy lejjebb iswifihez csak a connection managert raktam fel
-
Laybee
őstag
Azok az érintőgombok úgymond fizikai gombok, az hogy win nem tudja követni az más tészta. Annak ki és be kell kapcsolni ha megérinted. Piros ki van, kék ha be van kapcsolva.
Bár érdekes Linuxon a wifi ledje felváltva villog gyorsan ha megy a wifi.50fok jó, én ebbe a nyári melegben a win7ben visszavettem a maximális prociteljesítményt 65%-ra, így 45 fok. Ha töltőn van akkor mindig megy a venti, ha nincs akkor néha néha.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Rendben, még egyszer köszönöm, hogy válaszoltál, amire lehetett (a Wi-Fit kivéve, de közben utánanéztem a pontos chip adatoknak).
Egy dolog van, ami nem tetszik a ProBook széria esetében, az optikai meghajtók elé helyezett USB-portok kivezetése, de végül is kibírható. Érdekes módon a dv6 esetében jobb az elrendezés, az EliteBookról nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Értem, köszönöm. A ventilátor halkan üzemel?
Filmet ritkán néznék rajta, esetleg egy-két sorozat epizódot. Főként irodai munkára és Web-böngészésére használnám.
A hangképzés nyelvoktató szoftver használata esetén lenne fontos, hogy a kiejtés tisztán hallható legyen.
[ Szerkesztve ]
-
-
pumukli23
senior tag
Gondolom a hp protect toolsban tudod őket törölni szoftveresen.
Azt, hogy hol tárolja, nem tudom. Ha csak a winhez van kötve, akkor valszeg a vinyón, de ha bioshoz vagy gép indításhoz (lehet ilyet egyáltalán?) akkor valahol máshol (tippre a tpm-en..)Több helyen is használtad, vagy csak win bejelentkezésre?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én tegnap este játszottam Crysis-t a dv7-6000-essel, és teljesen jónak éreztem. Csak fent volt meleg, a touchpad mellett nem. Pedig a 6770 2GB-os benne, és a 2x annyi ram is több hőt termel.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
A hang nagy része a kijelző alatti hangszórókból jön, a gép első frontján lévők is szólnak, csak halkabban (nyilván a térhatás miatt). A mélynyomó is erősebb lett, tehát az egész hangosabb, és erőteljesebb lett. A régi dv9000-esekhez tudnám hasonlítani, azok is elég jól szóltak.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
pumukli23
senior tag
Átvételi pont van, de itt elvileg nem néznek javítást.
Egy telefont megér, hátha van ott valaki aki ért hozzá. Esetleg egy magán szervizben (pl számtek bolt saját helyi szervize) lehet, hogy tudnak segíteni.
De hátha lesz valakinek itt is ötlete a fórumon. -
pumukli23
senior tag
Elvileg ez a program arra jó, hogy meg tudod vele etetni az összes jelszavad, majd hozzákapcsolja az ujjlenyomatodhoz.
Így pl nem kell ilyen olyan jelszavakat megjegyezned (gmail, fórum, ftp, távoli asztal, akármi), csak végighúzod az ujjad a leolvasón és örülsz
Persze ha nincs ujjlenyomat olvasó, akkor nem tudom milyen előnye van.. valszeg lehet egy mesterjelszót megadni, és akkor ugyanúgy működik...
Alapvetően jó ötletnek tartom az ujjlenyomatosat, de egy idő után elfelejteném a jelszavaimat, így más gépen kellemetlen lenneHa letiltod biosban az ujjlenyomat olvasót, akkor hogy fogadja? Vagy biosig se jutsz el?
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
-
batorpeti
tag
A Swichable Graphics konfigurálása menüpontban csak a különféle programokhoz tudom hozzárendelni hogy annak futtatása közben melyiket használja. Nade minden egyes feltelepített programhoz képtelenség egyenként beállítani hogy melyiket használja. Nem lehet valahogy egyszerűen váltani a két vga között?
-
ImI87
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest