- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Helyreállítás inicializálás és helyreállítás vagy újratelepítés között mi a különbség?
(#25194) Dhampir: köszi, de odáig eljutottam, hogy F11-el elő lehet hívni ezt a helyreállítót, de ez a helyreállítás inicializálását végzi a használati szerint. Én teljesen szűz gépet szeretnék, nem tudom ha "helyreállítok", jobban mondva előtti azt inicializálom, azzal elérem-e a célom?
-
psg5
veterán
Üdv!
Adott egy hp compaq nx6325 notebook, melyen van egy HP_recovery partíció.
Hogyan tudom újratelepíteni ennek a segítségével az op rendszert, ha bátran le lehet mindent törölni a gépről?
Nem szeretném, ha bármi is maradna fennt, teljesen "szűz" gépet szeretnék újra.
Vagy ilyenkor inkább érdemes "bármilyen" a fennt lévő op-al megegyező lemezről bootolva telepíteni?
Jogtiszta, alján matricás op.val ellátott laptop csak lemez nem járt hozzá csak a recovery partíció. -
psg5
veterán
Pavilion G6 1017sh notit kötném rá a tv-re.De...
Régi trinitron tv-ről van szó vagyis hdmi meg ilyesmi felejtve.
Hátul scart, elől pedig 3 színű s-video. Idáig régi asus-t simán rá tudtam kötni: hang noti fülhallgatós kimenetéből piros és fehér tv bemenetbe ,kép pedig a noti kör alaku külső megjelenítő csatitól egy átalakítóval a tv sárga (s-video?) bemenetbe.
Bocs hogy nem szakszerű...
Azonban HP-n a hdmi-n kívűl csak egy olyan output van,mint az asztali vga-k on vagyis egy d-sub-nak tűnő...Mit lehet tenne? Hdmi átalakító a régi tv-hez vagy esteleg van egy t-h-os set-top-box azon keresztűl hdmi-vel meg lehet oldani vagy azon is csak kifele megy a jel? -
psg5
veterán
Üdv!
Pavilion g6 noti, új,rendben minden de mintha nem lenne aksija...
"0% áll rendelkezésre, csatlakoztatva, nem töltődik"
Rossz az aksi vagy valamit be kell állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- TV-nézés digitális műholdvevővel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4 ujjolv IR kam gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged