- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Helyreállítás inicializálás és helyreállítás vagy újratelepítés között mi a különbség?
(#25194) Dhampir: köszi, de odáig eljutottam, hogy F11-el elő lehet hívni ezt a helyreállítót, de ez a helyreállítás inicializálását végzi a használati szerint. Én teljesen szűz gépet szeretnék, nem tudom ha "helyreállítok", jobban mondva előtti azt inicializálom, azzal elérem-e a célom?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Üdv!
Adott egy hp compaq nx6325 notebook, melyen van egy HP_recovery partíció.
Hogyan tudom újratelepíteni ennek a segítségével az op rendszert, ha bátran le lehet mindent törölni a gépről?
Nem szeretném, ha bármi is maradna fennt, teljesen "szűz" gépet szeretnék újra.
Vagy ilyenkor inkább érdemes "bármilyen" a fennt lévő op-al megegyező lemezről bootolva telepíteni?
Jogtiszta, alján matricás op.val ellátott laptop csak lemez nem járt hozzá csak a recovery partíció.F.K.T.
-
psg5
veterán
Pavilion G6 1017sh notit kötném rá a tv-re.De...
Régi trinitron tv-ről van szó vagyis hdmi meg ilyesmi felejtve.
Hátul scart, elől pedig 3 színű s-video. Idáig régi asus-t simán rá tudtam kötni: hang noti fülhallgatós kimenetéből piros és fehér tv bemenetbe ,kép pedig a noti kör alaku külső megjelenítő csatitól egy átalakítóval a tv sárga (s-video?) bemenetbe.
Bocs hogy nem szakszerű...
Azonban HP-n a hdmi-n kívűl csak egy olyan output van,mint az asztali vga-k on vagyis egy d-sub-nak tűnő...Mit lehet tenne? Hdmi átalakító a régi tv-hez vagy esteleg van egy t-h-os set-top-box azon keresztűl hdmi-vel meg lehet oldani vagy azon is csak kifele megy a jel?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Üdv!
Pavilion g6 noti, új,rendben minden de mintha nem lenne aksija...
"0% áll rendelkezésre, csatlakoztatva, nem töltődik"
Rossz az aksi vagy valamit be kell állítani?F.K.T.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest