- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Graphics #54820 üzenetére
Hali!
Ez mindig kényes kérdés, mert pl hp pavilion 14xxx x360-nál pl a cooler csere azzal jár a hp szerint (Felhívtam őket), viszont van itt más vélemény is, hogy nem. Igazából, ha óvatos vagy és meglesz régi alkatrész, akkor lehet nem kötekednek.
Persze saját felelősségedre. -
-
Dhampir
félisten
válasz
Graphics #54675 üzenetére
Szép eredmény az utángyártottól.
Most kapott a gép egy eredeti új HP akksit.
Más:
Sajnos HP ProBook 6570b-re laptopra nem találtam HP akkumulátorkímélő programot beállítási lehetőségekkel, a Biosban sem érhető el ilyesmi. Lásd HP Battery Health Manager. -
-
-
kidnou
őstag
válasz
Graphics #47719 üzenetére
Hanggal én is küzdöttem, igaz más típusú a laptopom, de hátha neked is bejön. Töltsd le a HP Support Assistant programot, és azzal kerestesd a drivert. Az igy letöltött után már nincs gondom. Mondjuk érekes, hogy a honlapjukról letöltött nem müködik, ez igen. Talán neked is bejön
-
Dhampir
félisten
válasz
Graphics #47709 üzenetére
Remélhetőleg nem a korábbi kémprogram miatt, de nem akarlak ijesztgetni.
Még nagyon régi típusoknál az energiagazdálkodáshoz kapcsolódó szoftver okozott hangproblémákat, de az más jellegű volt.
Indítottál hardverdiagnosztikát?
-
forfung
csendes tag
-
-
-
Krogoth
senior tag
-
-
-
RedCactus
senior tag
válasz
Graphics #46578 üzenetére
Nem szívesen ismerem be, de megint én voltam a f.sz. Felraktam a régi gyári drivert, de azzal sem lett jó. Aztán hosszas kínlódás után rájöttem, hogy a HDMI kábelem hosszabítva van az asztal alatt. Bemásztam alá és akkor láttam, hogy egy icipicit szét volt csúszva (nem annyira mint én), de ennyi elég volt, hogy teljesen megbolonduljon. Most megint jó minden. Köszönöm a segítő szándékodat!
-
zozy84
senior tag
válasz
Graphics #46588 üzenetére
Ha a Laptopszalon árait nézzük és azokat az árakat nézhetjük egy közepes árnak. Akkor már pedig annyiba kerül. Persze van alap Probook meg van jól “felszerelt” is amiben kétszer annyi tárhely van , kétszer annyi RAM , stb. Ezért van hogy van 250k és 350k között az áruk.
-
zozy84
senior tag
válasz
Graphics #46581 üzenetére
Na annyit megtudtam, hogy
Külföldi teszten annyit olvastam, hogy a GPU nem változott csak a neve. Tehát a HD Graphics 620 = UHD Graphics 620al.
"Az integrált Intel UHD Graphics 620 (Intel Gen 9.5) nem érinti a 8. Gen Kaby Lake chipeket. A gyors, kétcsatornás memóriával elérheti a külön GeForce 920M teljesítményét ."És az új 8.Generációs i5-8250 már 4 magos és nem 2 magos mint az elődje. Elvileg 40%al gyorsabb lehet.
"Az Intel szerint az új négymagos modellek akár 40% -kal gyorsabbak, mint a kétmagos elődök." -
-
zozy84
senior tag
válasz
Graphics #46576 üzenetére
Most annak örülök, hogy valaki válaszolt.
Bizonyos G4 modelleket már nem is lehet kapni.
A G5ről meg nem mond senki semmi csak, hogy új és biztos jobb.
Oké, hogy 8.generációs processzor meg biztos gyorsabb meg jobb. DE miben????Kinéztem egy G4et de képbe került a G5. Csak hogy a G5 drágább úgy hogy nincs benne 1TB és optika sem csak 256SSD.
Kijelző, össze szerelés, stb. Van változás?
Ja meg, hogy UHD Graphics 620 és nem HD Graphics 620. Van különbség? -
samphone
tag
válasz
Graphics #46553 üzenetére
Informatikus végzettségű a srác, megkérdeztem, tőle, hogy amúgy mi ez, mikor erre járt, mondta, hogy erre nincs szükségem, ez arra van, hogy amikor pl haverokkal összekötnénk a gépet itt a szobában és játszanánk. Mondom ok, aztán később eszembe jutott, hogy a wireless, azaz a w betű ott van.
Kérdeztem, hogy mi a wlan, mondta h a kábelnet, de erre mondom, ott a wireless, ami vezetéknélkülit jelent.
Azt mondta, hogy igen azt jelenti, de csak magában, de WLANban már nem. Nem értettem a dolgot, hogy más szóban miért változik meg a szó jelentése, veszi el jelentésértékét, de elintézte azzal, hogy nem értek hozzá, de ő igen.
Aztán csak kérdezgettem, mondta ismét, hogy a wireless valóban vezetéknélkülit jelent, de WLAN-ban nincs ilyen hogy vezetéknélküli, aztán kereste a gépemen a csatlakozást, hogy van olyan port, ahol az van irva, hogy WLAN és oda KÁBELt kell dugni, szóval ezért se lehet vezetéknélküli a dolog.Utána néztem rá a gépen a wifi, wlan dolgoknak, előtte csak gyorsban telorol és gyakorikerdeses oldalakat dobott be, amiknek nem igazán hiszek, de belenéztem és ott is keveredés meg vita volt
Lehet egyszerre sírt fel az angol és az informatika tanár az esetében, nem tudom. Egyébként nem informatikai területen dolgozik, csak végzettsége van ilyen.
-
-
-
-
Pros
tag
válasz
Graphics #46502 üzenetére
Itt a ph-n vettem. De a 2. Caddyvel sem akar tökéletesen működni. Ezért lenne jó más fajta caddyvel esetleg hddvel kipróbálni. A gondom az hogy linux alatt működik de win 10el nem. Csak ha felpörög a hdd akkor látja a win 10 de eddig 1x müködött tökéletesen win 10 alatt. A bios is csak ugy látja ha már windowsbol ujrainditom a notit akkor F11-és látja hddt. Érdekes.... ezért kéne kiprobálni másnál.
-
Prowler
senior tag
válasz
Graphics #46428 üzenetére
Akksit kivettem, azon semmi, hátlapon se találtam kódot, egyedül a Windows jel meg alatta annyi, hogy Windows Pro van egy kis matricán, ennyi amit találtam az egész laptopon.
Otthon jobban ránézek munka után.
Mennyire jók amúgy ezek a LiteOn cuccok, van otthon egy OCZ ARC 100 SSD-m, megérné rá cserélni ha a LiteOn is MSata?
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Graphics #44283 üzenetére
Itt kérdőjelezném meg a hozzáértésedet ehhez a típushoz. Az alján van 8 csavar, majd az egész alját kettő mozdulattal le lehet pattintani. Semmit nem kell felülről kibontani. 5 perc alatt cserélhető a merevlemez és bővíthető a gép memóriája (már ha fel van forrasztva a 2. memó slot).
-
válasz
Graphics #44276 üzenetére
Én a gémer PC-m mellett netezésre egy Zotac miniPC-t használok Celeron 1007U procival szerelve. CPU Boss oldalán nézve a két CPU kb ugyanazt tudja. Ebből kiindulva netezésre megfelelő lesz legalább 4GB memóriával és SSD-vel. A mini PC-m az 1080p 60Hz-es videókat is lejátssza akadozás mentesen. Hogy őszinte legyek, csak netezésnél nem sokkal lassabb mint a gémer gépben lévő i7-es CPU. Nehéz észrevenni melyik van bekapcsolva
-
-
akela91
addikt
válasz
Graphics #44235 üzenetére
A laptopszalonos történetemet írtam le. Ők is annyit tudnak tenni, hogy berendelnek másik fajta SSD-t és kipróbálják. Jelzem amint van bármi új infó. (A legfrissebb BIOS volt fent, tényleg én is megpróbáltam mindent).
Illetve mérget veszek rá hogy G3-asokkal semmi baja, mert arról hallottunk volna már azt hiszem.
-
akela91
addikt
válasz
Graphics #44232 üzenetére
Hát figyelj, 2 db ugyanolyan ssd + 2db ugyanolyan probook g4 -el odavissza próbálgattuk. Elég kicsi az esélye hogy kompatibilis, és csak nálunk volt minden szar.
Hogy miből derül ki? Abból hogy semmivel nem tudod formázni/kötetet létrehozni/konvertálni. De tényleg semmit nem tudsz vele kezdeni, ők is próbáltak mindent. Lehet csak valami firmware dolog van az egész mögött, és nem tudnak jól kummunikálni egymás között. Passz.
Ui.: A hangsúly úgy érzem a G4-nél lesz.
-
akela91
addikt
válasz
Graphics #44191 üzenetére
Próbáltam UEFI mód-ban Legacy-ban, de ugyanaz az eredmény. Illetve ahogy írtam, BIOS-ban mikor választom a boot sorrendet, egyszer ott van az ssd, máskor meg nincs...
Pontosítok, egy 0MB-os meghajtót jelez mikor választhatnék mire pakoljam, de se formázni nem engedi se semmi.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest