Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz pumukli23 #18699 üzenetére
Ez erdekes nekem azt mondtak arra nincs. Úgy latszik ott sem tökéletes az info áramlas. Ha van fél év rá akkor tuti cserélni kell.
Nah megneztem en is a szamlat, azt irja 3 év világgari a laptopra 1 év a töltőre és az aksijára.
ezek után irja hogy + ajandek dokkolo es utazo akku de garirol semmit nem ir.[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
pumukli23
senior tag
Mikor kifizettem, direkt rákérdeztem az akku és a dokkoló garanciájára. Azt mondták egy év jár rá, utána láttam a számlán, hogy a dokkoló asis, ezért arra csak fél év van.
Bár, most, hogy visszaolvastam, lehet, hogy nem a garanciára gondoltál, hanem arra, hogy nem tudják garantálni, hogy minden tartozék a dobozban van..
Egyébként a lemez és a doksik nem hiányoznak, a hp majd elküldi.[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
válasz Gonzo. #18695 üzenetére
Hmm ez az envy eléggé hülyegyerek parasztvakitas kategorianak tunik.
Még nem volt a kezeim közt de megnézném szivesen (Akinek volt irja mar le mennyire nyekereg meg milyen a ház minősége). Ez az audio okosság eléggé marketingbullshit.
Integrált hangkártya meg dr dree kombo köszi.[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
válasz Gonzo. #18695 üzenetére
Hat figyi nekem elmondtak a boltban hogy nem vallalnak garanciat a dokkolora és a toltojere mert ajándék melyért nem fizetsz. (persze most lehetne vitatkozni hogy miert is fizetunk es miert nem de a lényeg a számla). Innen kezdve nem hinnem hogy jogos bármilyen felháborodás, tekintve hogy hp oldalán minden megtalálható de telefon keresre ki is küldik a drivereket es doksikat is. Kicsit kukacoskodásnak érzem a dolgot.
Ahogy ismerem a boltot sanszosnak tartom hogy kicserélik a töltőt ingyen. (De, erről majd a kolléga beszámol.)Gyáva népnek nincs hazája!
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Szeretem volna egy programot telepíteni,amely mindenféle kódokat kér be is írtam a regisztrációs mezőbe de nem tudom beregisztrálni mert valami belső hibára hivatkozik.Azt kiderítettem,hogy a HP valamilyen házi programja mégpedig a HP ProtecTools Security Manager kezzelei a jelszavakat és seria számokat.Itt próbáltam a Register New Application opcióval felvenni a progit de nem engedte.Ideglenesen kikapcsolhatnám ezt a programot?hogy tudjam beregisztrálni a felinstallált programot. -
rekid
addikt
válasz Gonzo. #18681 üzenetére
Azert, mert ha figyelmesen megnezitek a dokkolot ASIS programbol szarmazik (rajta van a matrica a dobozon) melyekről azt kell tudni hogy egykoron volt valami teljesen javithato hibajuk csak nyugaton elből ujat adnak a hibasat megcsinaljak és ha nem gány akkor ujra eladjak ASIS programon belül. Epp ezert nem garantalt a cd és doksik sem.
Most AJÁNDÉKBA adták a laptophoz. Ennyire egyszeru.Idezet honlaprol:
A "HP AsIs" besorolású termékek jogilag használtak, nem rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének előtelepített változatával és annak eredeti licenszével sem. Ezekre a termékekre cégünk (Computer Outlet Kft. - a HP Renew program hivatalos partnere) vállalja a notebook-ok és asztali számítógépek esetén, típustól függűen 1 vagy 2 éves teljes körű garanciát és támogatást. Ezért ezeknél a termékeknél kérdés, illetve esetleges panasz esetén is mindig hozzánk kell fordulni. Ezek a termékek általában vagy beszámításos, vagy visszavásárlásos üzlet miatt váltak a HP Renew program részévé.AISIS laptopok mar nincsennek. Csak renew.
[ Szerkesztve ]
-
-
komyka
tag
Hali.
Körülbelül 9 hónapja vettünk barátnőmnek egy HP compaq 610-es notit. (P320 proci 2giga DDR3 meg valami ATI HD4xxx vagy talán 2vagy 3XXX es nagyon alap gyári integrált videókari van benne). Lényeg ,hogy mostanában állítása szerint egyre többször csinálgat olyat (én még nem láttam de azért ilyet nem nagyon szoktak csinálgatni csak úgy a gépek),hogy miután kikapcsolja utána újra bekapcsol kijelzőn semmi, csak világít minden lámpa (wifi,powergomb) és hangosan pörög a venti(ami amúgy alapjáraton is elég hangos de ilyenkor extrahangos). Kikapcsolni pedig általában csak ki idő után tudja tehát nem egyből. Lassan lejár a garancia szóval jólenne tudni, hogy ez normális? Valakinek hasonló tapasztalat, esetleg jótanács???
-
pumukli23
senior tag
Még egy utolsó:
Amint max terhelést kap (prime95) a laptop a dokkolón, az adapter elkezd sípolni.. Ebből csere lesz..
Ha kedden vettem, akkor a péntek még benne van a 3 napban ugye? Ha visszaviszem, akkor ne csak a töltőt, hanem magát a dokkolót is vigyem dobozostul? Köszi[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz pumukli23 #18677 üzenetére
Na.. gondoltam dokumentálok ide pár dolgot
Egy 2007-es vásárlói véleményben olvastam:
"The NAS drives are available to the network even if the laptop is off or undocked. In fact you cannot turn off the NAS, other than unplugging it."
Tehát azt mondja, hogy a meghajtó(k) mindig elérhetők a hálózaton, akkor is ha a lapos ki van kapcsolva, vagy nincs a dokkolón. Gyakorlatilag nem tudod kikapcsolni a nas-t csak ha kihúzod..
Mindez még a gyári, nem frissített firmware-re vonatkozik.
forrás -
pumukli23
senior tag
válasz Chaser #18675 üzenetére
Titkos
Sajnos még nincs megoldás, a közeljövőben majd keresek hozzá új firmware-t ha létezik.
Jelenleg ez van rajta:
Version: F.05
Build date: Thu Aug 31 17:07:33 CDT 2006Van még valaki, aki meg tudja nekem fülelni a ciripelést? Ha senki másnak nem sípol, akkor visszaviszem "3 napon belül". Egyébként van rajta egy "replace with hp spare" matrica... jó ez nekem?
-
Gonzo.
tag
válasz pumukli23 #18671 üzenetére
Kérd el a qwertly-től! Egy próbát megér.
Simán lehet, hogy egy újabb firmware menne! Mert ez vindósz![ Szerkesztve ]
Mi lesz a következő? A kenyér???
-
pumukli23
senior tag
-
Gonzo.
tag
válasz qwertly #18669 üzenetére
A dokkol cd-n nincs vmi kikapcsos dolog leírva? Lehet csak jobban szét kéne nézni rajta és feltölteni annak akinek kellene!
pumukli23: nálad gebasz van ha nem kaptál hozzá semmit. Ez így nem jó. Kezd a HP is el linkesedni. Nem vetted fel a kapcsolatot a HP-vel?
[ Szerkesztve ]
Mi lesz a következő? A kenyér???
-
szata.68
senior tag
Helló
Az lenne a kérdésem,hogy a 8440p gyári ODD-jének 13pin-es,5V-os csatlakozója van?
(vennék egy kábelt,amit az esata portba dugnék,csak nem vagyok benne biztos,hogy 22pines,12V-os,vagy 13pin-es,5V-os kell)Üdv.
-
pumukli23
senior tag
válasz qwertly #18659 üzenetére
Ezek szerint Nálad is így működik?
Számomra elég zavaró Mert oké, hogy egy 220as kapcsolóval leállítható, de ha valaki épp használta a hálózaton, vagy pont a konfigban állított valamit amikor hirtelen nem kap áramot.. akkor mivan? Kellene egy rendes mechanimus ami biztonságosan leállítja. -
adm
őstag
válasz qwertly #18658 üzenetére
nem mondtam hogy vegyél... tök véletlen a hardveraprón talált a google magyar 6910p billentyűzet képet. pont azt amit kértél.
ha találsz nyugodtan vehetsz, a gari nem ugrik, mert a billentyűzet saját kezűleg is cserélhető.
létezik ilyen program, de ésszerű keretek között nem gond a többszöri aktiválás. 3x automatán is lehet aktiválni, utána csak telefonon. de ha egy jó telepítés után csinálsz egy visszaállító lemezt akkor nincs ilyen problémád.
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a linket azért nem akarok hardveraprón venni mert akkor ugrok a gari.ha én teszem be így csak szépen átmatricázom.Ahogy ismerkedek a hozzáadott vistával igen csak sokk fölösleges progit látok benne,de mondjuk van ami hasznos.Így pl a titkosító program,na most az a kérdésem ha én letitkosítom a hdd és később átklónozom egy jeléletősén nagyobb hdd akkor működik a dolog?Vagy a más,van olyan program amellyel a vista aktiválását ellehet menteni ezután én egy origi sp2 visát pakolok fel ami nincsen telel szemetelve.Eszt szeretném az elmenett aktiválási adatokkal vissza aktiválni működni fog?Valaki csinált már ilyet? -
pumukli23
senior tag
Még egy egyszerű kérdésem lenne: Hogyan kapcsolom ki a dokkolót (pl éjszakára), hogy ne zúgjon?
Ha megnyomom baloldalt a póver buttont, nem történik semmi, csak akkor ha rajta van a laptop is. Külön a dokkolót nem tudom ki/be kapcsolni, amint bedugom a konnektorba elkezd zúgni és szépen teszi a dolgát.. de ha ki akarom kapcsolni, akkor húzzam ki mindig? Nem tűnik logikusnak..
Semmi leírást vagy cd-t nem kaptam hozzá.. azért vannak ilyen kérdéseim, köszi -
veterán
-
adm
őstag
válasz qwertly #18654 üzenetére
google: 6910p magyar billentyűzet -> hardverapró
16core - 32thread - 64gb
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Ha szépen megkérek valaki tudna egy képet vagy linket adni ahol láthatnám a HP6910p magyar billentyű kiosztását.Mert szeretném átmatricázni a most vett gépet és több olyan van amit nem tudom,hogy melyikre billentyűre kellene ragasztani. -
veterán
válasz spyduck #18648 üzenetére
Sajnos azért ITT az élő példa, hogy nem csak a lakkozott műanyag felületek gyűjtik az ujjlenyomatokat. A csiszolt alu még talán jobban, mint a lakkos műanyag. Egyébként inkább csak a sötét színű burkolatokon látszik, a fehéren egyáltalán nem.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Z86
őstag
válasz HZoli87 #18644 üzenetére
Nem működik a link, de gondolom ez akart lenni
-
Borgen
csendes tag
Szép estét fórumozók!
Laptopvásárlás előtt állok! Érdekelne, hogy mit gondoltok a következő laptopról:
- http://ipon.hu/webshop/product/_hp_pavilion_dv6_3110eh_xs082ea/162325Válaszokat előre is köszönöm!
-
HZoli87
veterán
-
spyduck
nagyúr
válasz SeniorTilla #18617 üzenetére
Az a baj, h én azért hordoznám is valamint súlyos business betegségben szenvedek, csak azt bírom elviselni Ahhoz, h a sárkányt cipeljem sztem még gyúrnom kéne
-
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
Ha a dokkoló tápja sípol amikor a dokkolón töltöm a lapost, az normális?
Olyan ciripelős hangja van.. -
fkenny
senior tag
Igazad van! Most már, hogy átállítottam, hibátlanul, megy,de milyen rossz ez, hogy más a szabvány. Szoftveresen win alól nem lehet esetleg winbe beletúrni, hogy ne okozzon gondot más wifiénél ez a probléma?
Kösz a segítséged!"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
válasz Misi1979 #18626 üzenetére
Ill. az is logikus válasz lenne a jelenségre, hogy
- a wifi kártyád "amerikai", ezért a 12,13, és 14-es csatorna le van tiltva, viszont a te routered ezek vmelyikén megy.- a wifi kártya nem tudja az 5GHz-es sávot, a routered pedig ezen dolgozik.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
pumukli23
senior tag
válasz fkenny #18624 üzenetére
Azt nem mondom, hogy ajánlom, mert nem ismerem, de ha jól tudom, ilyen csatlakozós kell Neked
-
fkenny
senior tag
Vettem hibásan egy HP Pavilon Dv6408-at tegnap amit gyönyörűen rendbe is szedtem és hibátlanul műxik kivéve a wifit. A vicc az, hogy a wifi is megy, de csak a szomszédét látja az itthoni 2-őt nem. (jelzem, hogy nem 1-2pavilon és egyéb más notit javítottam és ez a gond nem volt 1-ik géppel sem.) Drivert felraktam frissítettem de semmi. OSin7 Sp1 prof x86
A gépért 20ezer magyar forintért jutottam hozzá, 12cellás új 100%-os meg egy gyári 70%-os akut kaptam hozzá. (Most lehet irígykedni )Más:
Tudnátok ehhez port replikátort ajánlani, mert az oldalán van kivezetés hozzá.
Segítségeteket előre is köszönöm!Off: Tibi még érdekel a 4525s-em üzemideje?
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
batorpeti
tag
Hát még mindig nem tudom eldönteni hogy megvegyem e a probook 4520s-t, kicsit el vagyok bizonytalanodva a touchpadot illetően.
Valami hasonló tudású, minőségű és árú notebookot tudnátok ajánlani még? Én a Dell Vostro 3500-at néztem még. Azzal van valakinek tapasztalata? -
pumukli23
senior tag
A hp oldalán 2012-ig írja a garancia időtartamát. Természetesen ez nem valós, mert a számla kiállításának dátumától él a 3 év garancia.
Az lenne a kérdésem, hogy a HP Magyarországnál ezt kell-e (egyáltalán lehet-e) jeleznem?
Ha a gép pl 2013-ban szervizbe kerülne, akkor az eredeti garanciális feltételekkel javítják (pl valamilyen carepack) vagy egy alap garancia vonatkozik rá? Gondolom, hogy az előbbi.
Köszi -
veterán
válasz spyduck #18599 üzenetére
Mit szólnál még, ha dolgoznál pár hetet a Sárkánnyal...
Én nem tudom mire lecserélni, mert olyan jó, hogy semmi más noti nem jöhet szóba mellette. A 8740w és Envy17 Radiance kijelzővel anno nekem is csábította a fejem, de a Sárkány szolgáltatásait egyik sem tudja pótolni. Szóval marad egy darabig a "kicsike"
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Misi1979
őstag
Ma durvan alulfeszeltem egy p8700-t, ami amugysem a hatalmas fogyasztasarol hires, eredmeny: max homerseklet 82fok helyett 63fok
3 ora orthos es akku lemerites utan ki merem jelenteni, hogy stabil.. Jaes akkuido: min. +30 perc..
Amolyan tisztabb-szarazabb-biztonsagosabb erzes, a venti sosem kapcsolt max fokozatra.
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
pumukli23
senior tag
Került a családba egy 6910p, most még pár napig nálam lesz, addig összehasonlíthatom a sajátommal
6910p vs 6930p:
Hangszórói elég érdekesek, sztereó, de valószínű jobb oldalt van mindkettő (lehet balance-t állítani, ott egyértelműen hallatszik a 2db), A 6930p-nek azért szebb hangja van.
A kijelzője viszont nagyon bejön, a felbontása nagyon jó (1440 vs 1280).
Nagyon tetszik még a dvd író megoldása (1 csavar ki, utána megnyomom, és kivehetem, 6930p esetén ugyenez, csak ott egy fület kell megnyomni).
Van rajta infra is
Bill megvilágítás sajnos nincs, a ventije talán kicsit hangosabb, S-video-nak is örülök, enyémen sajnos nincs.
Videokártyát nem teszteltem, szerintem nem is fogom, ilyen felbontás mellett.. úgyse játszásra lett véve, nem is arra való.
Vista tele van hp-s programokkal, egyelőre ezekből írtok ki párat. A napokban felhívom a hp-t, hogy küldjenek pár korongot, a dokkolóhoz egy lemezt sem kaptam. Ja dokkoló: az eladó nem hitte el, hogy van benne vinyó, szóval ott szétszedtük az üzletben, meglepődött na Még nem próbáltam ki, talán majd este.
Egyelőre nagyon tetszik a gép, főleg, hogy még "új szaga" van és még jobban baltával vágott formája van mint az enyémnek
A zárszerkezet kicsit érdekes, meg kell nyomni rendesen, hogy becsukódjon, nem pattan be, mint egy új elitebook esetén (sajnos az enyémen sem az igazi, de gyárilag ilyen, ezt kell szeretni).
A nagy akku most a 6930p-n van, egyelőre merítem, a napokban kipróbálom, hogy mennyit bír (win7 sp1 óta nem megy a battery check..)
Bocs a sok rizsáért. -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Meg azt is, hogy mono hangszórója van
"The 6910p only has one speaker on the front right of the notebook. It is sufficient for Windows sounds and warning sounds. Any audiophile would need to use external devices such as speakers or headphones. As such, I haven’t tested it out much, except for listening to online radio. The volume is sufficient to fill a medium size room, but its only one speaker, so nothing to write home about."
Erre valaki rávágja, hogy specben stereo-t mondanak, mire az emberke azt mondja tudja, de csak a jobb oldali hangszóróból jön hang, bal oldalon nincs is semmi.
Na most akkor mi van?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Itt is azt rják, n-es a wifije a modemes verziónak, most mát mondja már meg valaki akinek ilyen van, hogy tényleg az-e
A ram 2x1GB v 1x2?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz qwertly #18556 üzenetére
Biztos hogy 2 hangszóró van benne
Bobyjack: Az jó, nekem nem kell, adnak érte pár ezret már jó.
Malwoon: Magyar vista korrekt, bár én úgyis xp-vel vagy w7-tel használom majd, de jó tudni. A 3G nélküli modellben biztos nem n-es a wifi, a 3G-sben elvileg az. Legalábbis a honlapon és notebookcheck tesztjében ezt láttam.
szerk: Tibii91: Próbáld meg alulfeszelni a cpu-t, a kraft is megmarad és az aku is tovább bírja.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Magnum_
nagyúr
Egy baratom vette a szuper bestbuy 6910p-t . Egy dologra panaszkodik, hogy nen eleg eros a fenye a monitornak. Igy mar emlelszem, nekem is ez volt az egyetlen bajom
I humbly and respectfully decline™
-
Bobyjack
senior tag
válasz Pisztillus #18600 üzenetére
Működik önállóan is.
-
qwertly
addikt
válasz Pisztillus #18600 üzenetére
Szia!
Köszi,a választ.Az,hogy működik-e?dokkoló NAS-ként akkor is ha nincsen rajta a noti?Nem tudom egyértelműen mert még csak ismerkedek vele.De,hogy olvasgattam róla a netten azt hámoztam ki,hogy igen és még használhatód ftp szerverként is.De ha máshogy van akkor majd itt úgyis megcáfolnak itt akik jobban értenek hozzá.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Microsoft Surface Laptop 2 13" i5-8350U/8GB/256GB NVME SSD/webcam/2256x1504 Garanciás laptop eladó
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Lenovo Thinkpad T14s INTEL i5-10210u/16GB/256GB SSD/14"FHD garanciás laptop eladó
- Lenovo Thinkpad X390 i5-8265u/8GB RAM/128GB SSD/13.3"FHD garanciás laptop eladó
- Dell Inspiron N5010 - GPU hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest